Taškus vėl prarado Londono „Chelsea“. Buksuojantys čempionai miesto derbyje namuose 1-1 sužaidė su „West Ham United“.

„Aristokratus“ į priekį 36-ąją minutę išvedė Cesaras Azpilicueta, bet 73-ąją minutę pasižymėjęs Javieras Hernandezas išplėšė lygiąsias.

Likus sužaisti 6 turus, „Chelsea“ yra labai toli nuo Čempionų lygos futbolą kitą sezoną garantuojančios ketvirtosios vietos.

Antonio Conte auklėtinius nuo Londono „Tottenham“ skiria 10 taškų, o prie „mėlynųjų“ priartėjo ir Londono „Arsenal“.

„Kanonieriai“ sekmadienį dramatiškose rungtynėse namuose 3-2 palaužė „Southampton“ futbolininkus.

17-ąją minutę pirmasis pasižymėjo „šventųjų“ puolėjas Shane'as Longas, bet 28-ąją minutę Pierre'as-Emerickas Aubameyangas rezultatą išlygino.

Dar po 10 minučių „Arsenal“ jau buvo priekyje, kai mušė Danny Welbeckas, tačiau rezultatas vėl lygus tapo 73-ąją minutę pasižymėjus Charlie Austinui.

Galiausiai, lemiamą žodį tarė D. Welbeckas, kuris 81-ąją minutę pelnė antrąjį savo įvartį ir išplėšė Londono ekipai pergalę.

Per pridėtą laiką abi komandos prarado po žaidėją. Raudonos kortelės buvo parodytos Jackui Stephensui ir Mohamedui Elneny.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)