Cristiano Ronaldo prieš mačą pademonstravo „Santiago Bernabeu“ stadionui savo penkis „Ballon d‘Or“ apdovanojimus, o netrukus pradėjo „Sevilla“ triuškinimą.

„Karališkasis“ klubas pervažiavo varžovus net 5:0. Visi įvarčiai buvo pelnyti dar pirmajame kėlinyje: du iš jų pelnė C. Ronaldo, po vieną – Nacho, Toni Kroosas ir devyniolikmetis gynėjas Achrafas Hakimi.

Antroje „La Liga“ turnyrinės lentelės vietoje ir toliau laikosi „Valencia“ klubas, kuris Simone Zaza ir Danielio Parejo įvarčių dėka namuose 2:1 pranoko Vigos „Celta“.

„La Liga“ rezultatai:

„Getafe“ 0 – 0 „Eibar“

„Real“ 5 – 0 „Sevilla“

„Deportivo“ 1 – 0 „Leganes“

„Valencia“ 2 – 1 „Celta“

Italijos čempionate šeštadienį palankaus rezultato sulaukė „Napoli“ komanda, kurios pagrindinės konkurentės Turino „Juventus“ ir Milano „Inter“ ekipos sužaidė lygiosiomis 0:0.

Geriausius šansus šiame susitikime turėjo „Senosios senjoros“ puolėjas Mario Mandžukičius, tačiau šansų paversti įvarčiais kroatui nepavyko.

Šiuo metu pirmaujantys „Inter“ turi 40, o „Juventus“ – 38 taškus. 38 taškus turi ir „Napoli“ ekipa, kuri yra sužaidusi vienu maču mažiau.

„Serie A“ rezultatai:

„Cagliari“ 2 – 2 „Sampdoria“

„Juventus“ 0 – 0 „Inter“

Tuo metu Prancūzijoje eilinę pergalę pasiekė „PSG“ futbolininkai, kurie Angelio Di Maria, Javiero Pastore ir Kyliano Mbappe įvarčių dėka namuose 3:1 pranoko „Lille“.

Įspūdingai vakaras susiklostė antrąją vietą pirmenybėse užimančiai „Monaco“ ekipai, kuri sugebėjo išsikapstyti iš sudėtingos situacijos ir namuose iškovoti pergalę 3:2 prieš „Troyes“.

Iki 70-osios minutės „Monaco“ atsilikinėjo 0:2, tačiau tuomet varžovai įsimušė į savo vartus, o paskutiniosiomis susitikimo minutėmis didvyriu tapo Guido Carrillo, 85-ąją ir 88-ąją minutę pelnęs dublį ir išplėšęs savo klubui pergalę.

„Monaco“ nuo pirmaujančių „PSG“ futbolininkų turnyrinėje lentelėje atsilieka 9 taškais.

„Ligue 1“ rezultatai:

„PSG“ 3 – 1 „Lille“

„Angers“ 1 – 1 „Montpellier“

„Guingamp“ 4 – 0 „Dijon“

„Metz“ 1 – 1 „Rennes“

„Monaco“ 3 – 2 „Troyes“

„Toulouse“ 2 – 0 „Caen“