Argentina paskutinį kartą planetos futbolo pirmenybes praleido prieš 47 metus. Tuomet koją pakišo atrankoje sužaistos rungtynės lygiosiomis 2:2 su Peru ir 1970 metų turnyras Meksikoje Argentinos rinktinei liko nepasiekta svajonė.

Atranka į 2018 metų pasaulio čempionatą tapo tikru košmaru argentiniečiams. Trejos lygiosiomis pasibaigusios pastarosios rungtynės (su Urugvajumi – 0:0, Venesuela – 1:1 ir Peru – 0:0) nubloškė L. Messį ir kompaniją už kvalifikacinės ribos.

Į pasaulio čempionatą Pietų Amerikos atrankos grupėje automatiškai kelialapį gauna keturios pirmosios rinktinės, o penktoji dar turės sužaisti atkrintamąją dvikovą su Naująja Zelandija.

Į visus išlikimo klausimus bus atsakyta spalio 10-ą dieną, kai Argentina išvykoje susigrums su Ekvadoru. Dvikova vyks 2850 m virš jūros lygio esančioje šalies sostinėje Kite. L. Messi vedamą nacionalinę ekipą išgelbės tik pergalė.

Šiuo metu aiškios šios pasaulio čempionato dalyvės: Rusija, Brazilija, Iranas, Japonija, Meksika, Belgija, Korėjos Respublika, Saudo Arabija, Vokietija, Anglija.

Ketvirtadienio rungtynių rezultatai:

Bolivija 0 – 0 Brazilija

Venesuela 0 – 0 Urugvajus

Argentina 0 – 0 Peru

Čilė 2 – 1 Ekvadoras

22' [1 – 0] Eduardo Vargas
84' [1 – 1] Romario Ibarra
86' [2 – 1] Alexis Sanchezas

Kolumbija 1 – 2 Paragvajus

79' [1 – 0] Radamelis Falcao
89' [1 – 1] Oscaras Cardozo
90' [1 – 2] Antonio Sanabria

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)