Dvikovoje aikštės šeimininkai sukūrė daugiau pavojingų progų ir diktavo rungtynių tempą. Pirmajame kėlinyje „Arsenal“ į priekį išvedė A. Lacazette'as.

Prancūzas įtvirtino Londono komandos pergalę antrajame kėlinyje tiksliai realizuodamas 11 m baudinį.

Šios rungtynės buvo ypatingos 36-ių metų „Albion“ saugui Garethui Barry. Futbolininkas tapo rekordininku pagal sužaistas rungtynes anglų „Premier“ lygoje.

Dvikova su „Arsenal“ G. Barry buvo 633-ia. Pagal šį rodiklį jis pralenkė R. Giggsą, visą karjerą vilkėjusį „Manchester United“ marškinėlius.

„Raudonų velnių“ ekipoje pastarasis ir baigė karjerą būdamas 40-ies metų bei sužaidęs 22 sezonus „Premier“ lygoje.

“It’s a massive achievement”

Ryan Giggs pays tribute to Gareth Barry… pic.twitter.com/HA88KTqkAw— Premier League (@premierleague) September 25, 2017

G. Barry – šiuo metu vienintelis aktyvus „Premier“ lygos futbolininkas, sužaidęs daugiau nei 500 rungtynių. Anksčiau jis gynė „Aston Villos“, „Manchester City“ ir „Everton“ klubų garbę.

Po trečiosios pergalės šį sezoną Arsene'o Wengero auklėtiniai „Premier“ turnyro lentelėje iš 12-os vietos šoktelėjo į 7-ą, o antrą pralaimėjimą patyręs „Albion“ – iš 10-osios smuktelėjo į 12-ą poziciją.

Londono „Arsenal“ 0 – 0 Vest Bromičo „Albion“

20' [1 – 0] Alexandre'as Lacazette
67' [2 – 0] Alexandre'as Lacazette (11 m b.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją