Šį kartą Argentina su Lioneliu Messi priešakyje nesugebėjo namuose įveikti Venesuelos ir apskritai neįmušė nė vieno įvarčio – mačas baigėsi 1:1, o kamuolį į vartus abu kartus pasiuntė svečių futbolininkai.

51 min. juos į priekį išvedė Jhonas Murillo, tačiau jau po 3 min. kamuolį į savo vartus nukreipė venesuelietis Rolfas Feltscheris.

Argentiniečiai pasaulio čempionato atrankos varžybose nelaimi jau trečių rungtynių iš eilės.

Argentina su 24 taškais turnyro lentelėje kol kas yra 5-a, tačiau ją turnyro lentelėje jau pasivijo ir dėl geresnio įvarčių santykio pralenkė Peru futbolininkai, kurie 2:1 svečiuose palaužė Ekvadorą.

Į antrąją vietą turnyro lentelėje pakilo Urugvajus, kuris išvykoje 2:1 nugalėjo Paragvajaus atstovus.

Rezultatai

Ekvadoras 1 – 2 Peru

73' Edisonas Floresas [0-1]
76' Paolo Hurtado [0-2]
79' Enneras Valencia [1-2] - iš 11 m

Argentina 1 – 1 Venesuela

51' Jhonas Murillo [0-1]
54' Rolfas Feltscheris [1-1] - į savus vartus

Paragvajus 1 – 2 Urugvajus

76' Federico Valverde [0-1]
80' Gustavo Gomezas [0-2] - į savus vartus
88' Angelis Romero [1-2]

Į pasaulio čempionatą pateks 1-4 vietas užėmusios komandos, o 5-oje pozicijoje likusi ekipa dalyvaus papildomame atrankos etape.

Vietas 2018-ųjų pasaulio čempionate jau yra iškovojusios 8 komandos – šeimininkė Rusija, Brazilija, Iranas, Japonija, Meksika, Belgija, Pietų Korėja ir Saudo Arabija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)