Velso rinktinėje 69 min. debiutavo aikštėje po keitimo pasirodęs 17-metis Benjaminas Woodburnas, o po penkių minučių jaunuolis komandos draugų būryje džiaugėsi savo pirmuoju įvarčiu atstovaujant Velso nacionalinei komandai.

„Liverpool“ klubui priklausantis jaunasis velsietis 74 min. įvartį pasiekė puikiu smūgiu iš maždaug 25 metrų, kai Austrijos gynėjai nesėkmingai bandė išmušti kamuolį nuo vartų ir šis atiteko spalį 18-tą gimtadienį minėsiančiam B. Woodburnui.

„Tiesiog mačiau, kad kamuolys ore ir skrieja link manęs, jį susistabdžiau ir smūgiavau taip stipriai, kaip galiu. Puikus jausmas, ko gero, šianakt negalėsiu užmigti“, – po rungtynių „BBC Sport“ teigė 17-metis Velso puolėjas.

BENJAMIN WOODBURN CLUB DE FUTBOL 🔥🔥🔥pic.twitter.com/SlFMrJHZz6— ⚡ (@IndoEmreCan) September 3, 2017

Po pergalės trečioje G grupės vietoje esantis Velsas (11 taškų) priartėjo prie Airijos, kuri šeštadienį vakare 1:1 išsiskyrė su Gruzija.

Grupėje pirmauja Serbija, kuri šeštadienį 3:0 sutriuškino Moldovą.

Atrankoje Velsas dar susitiks su Moldova, Gruzija ir paskutiniame mače namuose priims airius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)