„Real“ žvaigždė rungtynėse pasirodė antrajame kėlinyje po keitimo 58 min. Jo įvartis 80 min. Madrido klubą išvedė į priekį (2:1), tačiau jau po poros minučių portugalas buvo priverstas palikti aikštę.

Džiaugdamasis įvarčiu puolėjas nusimovė marškinėlius, o tai pagal FIFA taisykles baudžiama geltona kortele.

82 min. C. Ronaldo griuvo „Barcelonos“ baudos aikštelėje, tačiau teisėjas Ricardo De Burgosas Bengoetxea neįžvelgė Samuelio Umtiti pražangos ir portugalui už vaidybą parodė geltoną kortelę, o tai reiškė futbolininko pašalinimą iš aikštės.

Supykęs portugalas prieš palikdamas aikštę stumtelėjo teisėją į nugarą. Už kontaktą su teisėju C. Ronaldo paskirta papildoma ketverių rungtynių diskvalifikacija.

Tiesa, „Real“ puolėjas sulaukė dar pakankamai kuklios bausmės, nes jam už panaudotą jėgą prieš teisėją grėsė nuo 4-ių iki 12-kos rungtynių diskvalifikacija.

Portugalas praleis ne tik atsakomąsias Supertaurės rungtynes trečiadienį, bet ir keturis pirmuosius Ispanijos čempionato susitikimus.

Tiesa, C. Ronaldo gali per 10 dienų pateikti apeliaciją.

Pirmą Supertaurės mačą Barselonoje 3:1 laimėjo Madrido „Real“.

Naujasis „Primera“ sezonas startuoja šį savaitgalį.

Rezultatas

„Barcelona“ 1 – 3 Madrido „Real“

50' [0 – 1] Gerard Pique

77' [1 – 1] Lionelis Messi (11 metrų baudinys)

80' [1 – 2] Cristiano Ronaldo

82' Cristiano Ronaldo gavo raudoną kortelę – antra geltona

90' [1 – 3] Marco Asensio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)