Argentiniečio atlyginimas nėra įvardijamas, Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad jo išpirkos suma siekia 300 mln. eurų.

30-metis argentinietis „Barcelonos“ klube žaidžia nuo 13-os metų amžiaus.

„Susitarimas tarp žaidėjo ir klubo jau pasiektas, o parašai ant sutarties bus padėti kitą savaitę, kai L. Messi sugrįš į komandą ir pradės treniruotėse ruoštis naujam sezonui.

Klubas nepaprastai patenkintas nauju susitarimu su L. Messi – geriausiu futbolininku istorijoje, kuris visą karjerą žaidė Barselonos komandoje ir vedė komandą į neįtikėtinos sėkmės erą“, – rašoma oficialiame klubo pranešime.

Pagal naują susitarimą L. Messi Argentinos klube žais iki 2021-ų birželio 30-os.

Barselonos ekipos nariu argentinietis tapo 2000-ais, būdamas 13-os metų. Tuomet jis atvyko iš Rosarijo „Newell's Old Boys“ (Argentina) komandos. Pagrindinėje „Barcelonos“ sudėtyje jis debiutavo būdamas 16-os metų, per draugiškas rungtynes su portugalų ekipa „Porto“, o būdamas 17-os jau vilkėjo marškinėlius per oficialias rungtynes su Barselonos klubu „Espanyol“.

Per 13-ą sezonų Barselonoje argentinietis pagerino beveik visus klubo rekordus, jis aštuonis kartus laimėjo Ispanijos čempionatą, keturis kartus – UEFA Čempionų lygą, penkis kartus iškovojo Ispanijos taurę, septynis – Ispanijos Supertaurę, tris – Europos Supertaurę ir tris kartus triumfavo pasaulio klubų čempionate.

Asmeniškai jis penkis kartus yra gavęs „Ballon D'Or“ apdovanojimą – daugiau nei kuris nors kitas futbolininkas sporto istorijoje.

Per 583 Barselonos komandoje sužaistas rungtynes L. Messi yra pelnęs net 506 įvarčius.

#Messi2021
+ Messi
+ Football
+ Barça
+ History
More details: https://t.co/zS9rTcPywx pic.twitter.com/1gtPA3qyCO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 5, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)