Vasario pabaigoje iš Prancūzijos aukščiausiosios lygos OGC „Nice“ klubo į Vilnių atvykęs saugas sužaidė kontrolines rungtynes su Talino „Flora“, o Supertaurės dvikovoje su „Trakais“ žengė į aikštę po keitimo ir pelnė pergalingą įvartį. Visgi, pergalės džiaugsmą apkartino trauma.

Futbolininkas beveik du mėnesius sportavo pagal individualią programą, o gegužę prisijungė prie komandos. Tačiau prieš A lygos 13-ojo turo rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ treniruotėje jam plyšo raumuo.

Šį kartą M. Traore reabilitaciją atliko Prancūzijoje ir į Vilnių grįžo tik praėjusią savaitę. Sėkmingai pasirodęs treniruotėse, jis įtikino komandos trenerius, kad yra pasirengęs ir oficialioms rungtynėms.

„Prancūzijoje ne tik gydžiausi, bet ir sunkiai dirbau specialiose treniruotėse, tad šiuo metu esu geros sportinės formos. Jaučiuosi puikiai ir noriu padėti „Žalgiriui“ sugrįžti į pergalių kelią“, – artėjant susitikimui su „Atlantu“ teigė 28-erių metų M. Traore.

„Kalbant apie M. Traore, jo sutartis su „Žalgiriu“ yra garantuota ir ilgesnė nei vienerių metų. Joje numatyta išpirkos suma, kuri galios tuo atveju, jei „Žalgiris“ vasarą iškris iš Europos taurių turnyrų. Iki to laiko klubas turės visus svertus savo rankose. Kokia išpirka numatyta kontrakte? Ji būtų didžiausia „Žalgirio“ istorijoje – 400 tūkst. eurų“, – sezono pradžioje DELFI sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Rungtynės su Klaipėdos „Atlantu“ trečiadienį, birželio 14-ąją, sostinės LFF stadione prasidės 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją