Vienintelį mačo įvartį 73 min. pelnė 36-erių latvių veteranas Kristapas Grebis, kuris įsiveržęs į baudos aikštelę smūgiavo tiksliai ir nuginklavo Saulių Klevinską.

„Liepaja“ futbolininkai yra 2015-ųjų Latvijos čempionai. 2016-ųjų čempionate jie liko ketvirti, o 2017-ųjų čempionate tarp 8 komandų po 11 turų užima 2-ąją vietą.

Primename, kad į Latviją nevyko mačui su Slovakija besiruošiantys šeši žalgiriečiai – Linas Klimavičius, Rolandas Baravykas, Georgas Freidgeimas, Mantas Kuklys, Vytautas Lukša bei Darvydas Šernas, į U-21 rinktinę pakviestas Justas Lasickas ir U-19 rinktinėje plušantys du jauni vartininkai – Pijus Petkevičius bei Airidas Mickevičius.

Šiemet Lietuvos čempionai sykį jau susidūrė su Latvijos klubu – mačas taip pat buvo pralaimėtas. Sausio 26-ąją dieną žalgiriečiai „Sportimos“ manieže net 0:4 pralaimėjo Rygos FS ekipai.

„Žalgirio“ starto sudėtis: A. Vitkauskas, S. Mikoliūnas, D. Slijngardas, M. Mbodjis, E. Vaitkūnas, K. Uzėla, B. Atajičius, M. Ljujičius, Elivelto, S. Nyuiadzi, K. Andričius.

Atsarginiai „Žalgirio“ futbolininkai: S. Klevinskas, G. Chruščiovas, E. Stočkūnas, S. Blagojevičius, E. Motuzas, O. Čipkus, I. Kružikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)