84-ąją rungtynių minutę, kai rungtynių baigtis jau praktiškai buvo nulemta, S. Ramosas sugebėjo eliminuoti iš aikštės varžovų žaidėją Juaną Cuadrado. Viskas prasidėjo nuo ryžtingos abiejų futbolininkų kovos dėl kamuolio, po kurios kolumbietis ranka nestipriai stumtelėjo „Real“ kapitoną.

Patyręs 31-erių aikštelės vilkas akimirksniu pasinaudojo šia proga. Nors buvo visiškai greta šoninio arbitro, S. Ramosas lyg pakirstas kumščio griuvo ant vejos, raitėsi susiėmęs už kojos, o pribėgęs aikštės teisėjas J. Cuadrado parodė geltoną kortelę. Kadangi sutrikusiam kolumbiečiui tai buvo antrasis įspėjimas, jam teko palikti aikštę.

Sergio Ramos you are an absolute disgrace. Shameful pic.twitter.com/AduhyOdBb9— EmanDaGoon (@EmanDaGoonn) June 3, 2017

S. Ramosas savo ruožtu ramiausiai tęsė rungtynes ir kartu su „Real“ triumfavo po finalinio švilpuko, skelbiančio ispanų pergalę 4:1.

Toks ispanų gynėjo elgesys sukėlė daugybę diskusijų internete, jo pro akis nepraleido ir futbolo profesionalai. Ypač griežtai pasisakė buvęs „Manchester United“ ir Anglijos rinktinės gynėjas Rio Ferdinandas.

„Jeigu mano sūnus pamatytų mane taip elgiantis, man būtų gėda pasižiūrėti jam į akis“, – BBC pareiškė 38-erių anglas, pats su „Manchester United“ 2008-aisiais tapęs UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)