„Tai didžiulis nusivylimas, kadangi mes manėme finalui pasirengę labai galingai ir buvome įsitikinę, kad laimėsime. Deja, realybė buvo kitokia“, – po finalo kalbėjo Italijos futbolo legenda.

Tačiau savo svajonės triumfuoti šiame turnyre vartininkas neatsisako.

„Man liko dar vieni kontrakto su klubu metai, o tai reiškia, kad aš turėsiu dar vieną progą laimėti Čempionų lygą,“ – pažymėjo jis.

Visgi netrukus G. Buffonas pridūrė ir kiek pesimistiškesnę frazę.

„Visgi mes turime sutikti su tuo, kad „Juventus“ bus labai sunku pasirodyti geriau, nei tai padarėme šiemet. Kodėl? Todėl, kad šiemet mes sukūrėme kažką neįtikėtino. Gaila, nesusitvarkėme iki pabaigos“, – „Sky Sport Italia“ cituoja vartininką, kuris „Juventus“ komandai atstovauja nuo 2001-ųjų.

Po šio mačo G. Buffonas tapo antru vyriausiu žaidėju turnyro istorijoje, dalyvavusiu UEFA Čempionų lygos finale. Rungtynių Kardife vakarą Gigi buvo 39 metai ir 126 dienos. Vyresnis yra tik „Manchester United“ atstovavęs olandų vartininkas Edwinas van der Saaras, kuriam 2011-ųjų finale buvo 40 metų ir 211 dienų.

Anksčiau G. Buffonas pralaimėjo 2015-ųjų (1-3 – „Barcelonai“) ir 2003-ųjų (po 11 m baudinių serijos – „Milan“ klubui) Čempionų lygos finalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)