Pirmajame mačo kėlinyje šeimininkai pelnė du gana panašius įvarčius. Po tikslių ir savalaikių perdavimų kamuolį 23 ir 34 min. į varžovų vartus nukreipė Diego Costa ir Marcosas Alonso.

65 min. trečią įvartį rungtynėse pelnė Nemanja Matičius.

Visus tris įvarčius „Chelsea“ žaidėjai įmušė pasiųsdami kamuolį vartininkui Bradui Guzanui tarp kojų.

Mačo pabaigoje aikštėje pasirodė po šio sezono „Chelsea“ paliksiantis komandos veteranas ir simbolis Johnas Terry.

Rezultatas

„Chelsea“ 3 – 0 „Middlesbrough“
23' Diego Costa [1-0]
34' Marcosas Alonso [2-0]
65' Nemanja Matičius [3-0]

„Chelsea“ po 35 rungtynių savo sąskaitoje turi 84 taškus. Antrąją vietą turnyro lentelėje žengiančią „Tottenham Hotspur“ ekipą „aristokratai“ jau lenkia septyniais taškais.

„Chelsea“ šiame „Premier“ lygos sezone liko sužaisti trejas rungtynes – vienas iš jų laimėjusi Londono komanda užsitikrintų čempionų titulą. Tai Antonio Conte's auklėtiniai pabandys padaryti jau penktadienio vakarą, kai „Chelsea“ išvykoje kovos su „West Bromwich Albion“.

Tuo metu „Middlesbrough“ situacija – kur kas liūdnesnė. 36 taškus sužaidusi komanda savo sąskaitoje teturi 28 taškus ir turnyro lentelėje yra priešpaskutinė, 19-a. Jau aišku, kad „Premier“ lygoje kitą sezoną ji nežais ir į elitinį divizioną turės bandyti sugrįžti per „Championship“ turnyrą.

„Premier“ lygą kiekvienais metais palieka trys blogiausios turnyro komandos. „Middlesbrough“ per likusias dvejas rungtynes geriausiu atveju gali pakilti į 18-ą vietą, tačiau tai Midlsbro futbolininkų nuo iškritino į žemesnį divizioną nebeišgelbės.

"Premier" lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)