„Atlanto“ legionierius iš Rusijos per pirmąjį čempionato ratą įmušė 7 įvarčius ir labiausiai prisidėjo prie uostamiesčio komandos pergalių. Geriausio rato futbolininko rinkimuose jis aplenkė žalgirietį Elivelto bei „Sūduvos“ gynėją Andro Švrljugą.

„Žalgirio“ strategas V. Dambrauskas pirmajame rate komandą atvedė į 6 pergales iš 7 galimų. Jo vadovaujama ekipa patyrė nesėkmę antrame čempionato ture, kai minimaliu rezultatu buvo nusileista Utenos „Uteniui“, bet po to nepaliko vilčių nei vienam varžovui. Už šio trenerio liko Vladimiras Čeburinas („Sūduva“) ir Konstantinas Sarsanija („Atlantas“).

Geriausiam rato futbolininkui 400 eurų vertės čekį įteikė „Sport Point“ specializuotos sporto prekių parduotuvės rinkodaros vadovas Augustinas Kubiliūnas. Geriausiam treneriui tokios pat vertės simboliniu piniginiu prizą skyrė lygos partneris „celio*“ – pasaulyje pripažinto prancūzų prekių ženklo atstovas Lietuvoje.

Labiausiai išsiskyrusiam žaidėjui ir treneriui apdovanojimai bus teikiami po kiekvieno čempionato rato, o sezono pabaigoje – geriausiam čempionato futbolininkui bei strategui.

Futbolas yra populiariausia sporto šaka pasaulyje, o susidomėjimas žaidimų karaliumi sparčiai auga ir Lietuvoje. Tai tik viena priežasčių, paskatinusių abu prizus įsteigusius partnerius bendradarbiauti su futbolo klubų asociacija A lyga.

Geriausią rato žaidėją ir trenerį renka komentatoriai, sporto žurnalistai ir futbolo ekspertai, reitinguodami po tris solidžiausiai ir spalvingiausiai rungtyniavusius futbolininkus bei tris efektyviausiai komandoms vadovavusius trenerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)