Sunkiausiai emocijas tramdyti sekėsi brazilui Neymarui, kuris iš karto po finalinio teisėjo švilpuko nesusilaikė ir pravirko, o raminti varžovą ėmėsi netgi „Juventus“ žaidėjai – Juanas Cuadrado ir Dani Alvesas, pats anksčiau žaidęs „Barcelonos“ gretose.

„Barcelonos“ treneris Luisas Enrique kalbėdamas su žiniasklaida pripažino, kad pralaimėjimas apmaudus, tačiau jis buvo patirtas dar rungtynėse Turine.

„Pirmas mačas, tiksliau pirmas blogas mačo Turine kėlinys mus eliminavo iš turnyro. Žaisdami Barselonoje mes sukūrėme ne vieną progą, sirgaliai mus labai palaikė, bet išnaudoti savo šansų nesugebėjome. Reikia pripažinti ir varžovų jėgą, tačiau mes patys 14 kartų smūgiavome į vartus, tačiau nė karto nesugebėjome pataikyti į vartų plotą. Kamuolys ten lėkti nenorėjo“, – kalbėjo L. Enrique.

„Sunku atsisveikinti su Čempionų lyga keliais žodžiais. Tačiau tenka tai padaryti. Dabar mums lieka vienas tikslas – pabandyti laimėti Ispanijos čempionatą. Bet kuriuo atveju, didžiuojuosi savo vyrais ir tuo, ką jie nuveikė“, – pridūrė treneris.

Rankomis po rungtynių skėsčiojo ir „Barcelonos“ gynėjas Gerardas Pique.

„Juventus“ – gera komanda, mokanti gintis. Visi žino, kaip italai žaidžia gynyboje, ir šį kartą jie tai pademonstravo. Turino ekipa nusipelnė žaisti pusfinalyje – manau, kad ji rimtai gali pakovoti ir dėl titulo. Na o mes kūrėme progas, tačiau į kalną taip ir neužkopėme. Taip, nesame geriausioje situacijoje ir formoje, tačiau dar galime atsitiesti Ispanijos čempionate“, – teigė jis.

Tuo metu „Juventus“ stovykloje nuotaikos buvo visiškai kitokios.

„Mes pelnytai patekome į kitą etapą. Sužaisti be įvarčių su „Barcelona“ jos aikštėje beveik neįmanoma, tačiau mes tai padarėme“, – džiaugėsi Italijos čempionų treneris Massimiliano Allegri.

„Mes nenpaprastai džiaugiamės patekimu į pusfinalį. Po pergalės namie 3:0 žinojome, kad mūsų šansai ten būti labai dideli, tačiau nemanėme, kad pavyks išvengti įvarčių Barselonoje. Tai prideda dar daugiau pasitikėjimo savomis jėgomis“, – teigė G. Buffonas.

Čempionų lygos pusfinalio burtai bus ištraukti penktadienį. Primename, kad be „Juventus“ į šį turnyro etapą pateko Madrido „Real“ ir Madrido „Atletico“ bei „Monaco“ ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)