„Real“ klubas, kuriam ketvirtfinalio mačuose net 5 įvarčius pelnė lyderis Cristiano Ronaldo, tapo pirmuoju klubu istorijoje, į Čempionų lygos pusfinalį patenkančiu septintą sezoną iš eilės.

To padaryti iki šiol jokiai komandai nebuvo pavykę ne tik Čempionų lygoje, bet ir Europos taurėje.

Iki antradienio vakaro toks pasiekimas – 6 pusfinaliai iš eilės – priklausė „Real“ ir „Barcelonos“ komandoms.

Į pusfinalio etapą Madrido klubas patenka kiekvieną sezoną nuo 2010-2011 m. ir tai yra stabiliausias rezultatas tarp visų Europos komandų. Per šį laikotarpį madridiečiai du kartus tapo čempionais.

Apskritai per visą istoriją „Real“ į geriausių ketvertuką yra patekęs 28 kartus – tai taip pat geriausias pasiekimas Europoje. Antras pagal šį statistinį rodiklį yra „Bayern“ klubas (18), trečia – „Barcelona“ (15).

„Varžovai demonstravo charakterį ir kovingumą, bet mes buvome geresni už „Bayern“. Įmušti šešis įvarčius per dvejas rungtynes žaidžiant su Miunchenu – puikus pasiekimas. Mes nusipelnėme laimėti, buvome geresni, nors aikštėje teko ir kentėti. Apdovanojimas – pusfinalis“, – po antrojo mačo kalbėjo „Real“ herojus C. Ronaldo.

„Vienintelis dalykas, ko prašau „Santiago Bernabeu“ stadiono – nebešvilpti man, to gana. Aš visada atiduodu visas jėgas Madrido klubui, palieku visą energiją. Nors įmušti pavyksta ne visada, aš tikrai tikrai stengiuosi. O šį kartą atkeliavo ir trys įvarčiai“, – pažymėjo portugalas, kurį švilpimais Madrido publika ne kartą palydėjo sezono pradžioje, kuomet mušti įvarčius puolėjui sekėsi sunkiai.

„Esu patenkintas patekimu į pusfinalį, tačiau mes sustoti tikrai nežadame“, – pridūrė jis.

Šio sezono UEFA Čempionų lygoje C. Ronaldo yra įmušęs 7 įvarčius, o iš viso turnyro istorijoje – 103.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)