Riksmai ir sunkiai tramdomos emocijos. A. Vidalis, Robertas Lewandowskis ir kompanija po dramatiškų rungtynių tunelyje išsakė viską, ką galvoja apie rungtynių arbitrą V. Kassai, o pokalbiuose su žurnalistais ir spaudos konferencijoje „Bayern“ atstovai neslėpė – jie jaučiasi nuskriausti ir netgi apvogti.

Skelbiama, kad įtūžę A. Vidalis, R. Lewandowskis ir Thiago netgi bandė įsiveržti į arbitro persirengimo kambarį, tačiau juos sulaikė policija.

Rungtynėse su pratęsimu „Real“ daugiau nei pusvalandį turėjo kiekybinę persvarą, kadangi iš aikštės 84 min. Už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas svečių saugas A. Vidalis.

This deffo was't a red #Vidal #RMAFCB pic.twitter.com/pIJM6okstI— Sanchez (@FC_Sanchez7) April 18, 2017

Svečių nuomone, tai buvo klaidingas sprendimas – kaip ir du iš trijų C. Ronaldo įvarčių, pelnyti pratęsimo metu. Kaip po mačo pareiškė C. Ancelotti, abu jie įmušti pažeidžiant nuošalės taisyklę.

„Manau, kad rungtynėse, kurias suplanavome ir kuriose žaidėme gerai, nusipelnėme daugiau. Po arbitro sprendimų „Real“ mus baudė labai skaudžiai. A. Vidalio neturėjo šalinti iš aikštės, net du C. Ronaldo įvarčiai buvo įmušti iš nuošalės. Žinoma, kad nesame patenkinti. Ketvirtfinaliuose reikia skirti aukštesnės kvalifikacijos arbitrus arba taikyti video peržiūros taisyklę. Buvo per daug klaidų“, – po rungtynių žodžių į vatą nevyniojo 57-erių italas C. Ancelotti 2013-2015 m. Pats treniravęs „Real“ klubą.

Pats pašalintasis A. Vidalis buvo dar piktesnis.

„Tokia vagystė negali įvykti UEFA Čempionų lygoje. Tai kelia labai daug klausimų. Turėjome puikias galimybes žengti toliau, tačiau arbitras šiurkščiai klydo ir mes likome už pusfinalio borto“, – piktinosi A. Vidalis, pažymėjęs, kad arbitrai skriaudė „Bayern“ ir pirmose rungtynėse – tąsyk už dvi geltonas korteles buvo išvarytas Javi Martinezas.

Pažymėtina, kad su tokiais „Bayern“ atstovų teiginiais sutiko ir įprastai „Real“ liaupsinanti Ispanijos žiniasklaida.

Štai pagrindinis šalies sporto naujienų portalas tavo tituliniame puslapyje išskyrė net dvi šiurkščias arbitro V. Kassai klaidas. Analitikas sutinka, kad A. Vidalis, netrukus po pražangos atsiprašęs varžovo, neturėjo būti šalinamas iš aikštės, pripažįstamas ir faktas, kad C. Ronaldo antrą savo įvartį mušė iš nuošalės, taip pat rašoma, kad už savo veiksmus aikštėje raudonos kortelės nusipelnė „Real“ saugas Casemiro, kuris buvo įspėtas pirmojo kėlinio pabaigoje.

Marca.com titulinis puslapis

„Rungtynėse buvo teisėjaujama blogai, tikrai blogai. Nežinau, ar esant kitam teisėjui būtume patekę į kitą etapą, tačiau šio arbitro darbas prisidėjo prie pralaimėjimo. Gaila, kad šitaip viskas baigėsi – belieka koncentruotis ties Bundeslyga ir ją laimėti, o viltis triumfuoti Čempionų lygoje atidėsime ateičiai. Linkiu sėkmės Zizou ir jo kompanijai, kad laimėtų Čempionų lygą. Man „Real“ kolektyvas patinka“, – savo aštrų pasisakymą užbaigė C. Ancelotti.

„Real“ laimėjo abejas pusfinalio rungtynes (Miunchene – 2:1) ir ketvirtfinalyje pasiekė bendrą pergalę 6:3. Nors pranašumas ir atrodo užtikrintas, „Bayern“ Madride iš tikrųjų turėjo nemažai galimybių eliminuoti ispanus – vokiečiai kurį laiką pirmavo 1:0, dalį rungtynių laiko rezultatas buvo 2:1 Miuncheno atstovų naudai – iki bendros pergalės tuo metu jiems trūko vieno tikslaus smūgio.

Svarbiausi rungtynių momentai

Carlo Ancelotti
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)