Jaunėlis kartu su „Red Bull“ antrąkart rengia pasaulinį itin intensyvaus mikrofutbolo čempionatą. Nuo įprasto jis skiriasi keliomis papildomomis taisyklėmis – penkių žmonių komandomis, velniškai mažais vartais bei 10-ies minučių trukme. Ir įdomiausia iš taisyklių – priešininkams įmušus, įvartį praleidusi komanda netenka vieno žaidėjo.

Pernai įtampos netrūko – dinamiška žaidimo formulė adrenalinu užpildė ir žaidėjus, ir žiūrovus. Tačiau kolosalias pastangas atpirks tokie patys laimėjimai. Lietuvos atrankas laimėjusi atranką komanda važiuos į pasaulinį finalą Brazilijoje, kur bus kovojama dėl pagrindinio prizo – susitikimo su pačiu Neymaru Barselonoje!

Siekdami kuo didesnio įsitraukimo, organizatoriai dalyviams daug reikalavimų nekelia. Svarbiausia – noras. Šiek tiek svarbu – amžius, mat didžioji dalis komandos turi būti sulaukusi 18-os, bet dar neperkopusi 25-ių, o du žaidėjai gali būti ir vyresni. Ir visiškai nesvarbu – lytis, gali žaisti ir merginos, ir vaikinai.

Taigi, belieka surinkti 5-7 žaidėjų komandą ir registruotis kvalifikacijoms, kurių bus dvi:

Kaune – gegužės 20-ąją, NFA stadione, II aikštėje, Aukštaičių g. 51.
Vilniuje – gegužės 27-ąją, Fanų stadione, Linkmenų g. 8.

Komandos kviečiamos registruotis nemokamai šiuo adresu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją