Vienas jauniausių „Utenio“ žaidėjų Edvinas Baniulis šio sezono pradžioje vieną po kito muša įvarčius ir įsitaisė rezultatyviausių lygos žaidėjų trejete.

– Pastarosios rungtynės komandai susiklostė prastai, o pačiam - sėkmingai. Nors pralaimėjote „Sūduvai“ 2:4, pavyko pelnyt abu ekipos įvarčius. Koks jausmas pačiam po tokių rungtynių?

– Tikrai neišskiriu savęs ir nevadinu to sėkmingu pasirodymu. Komanda rungtynes pralaimėjo, vadinasi ir aš jas pralaimėjau. Išskirtinio nieko nepadariau. Mes laimime kaip komanda ir pralaimime kaip komanda. Pralaimėjimas buvo kartus ir privertė susimąstyti. Dabar mūsų kelyje jau laukia „Trakai“.

– Kaip ruošėtės rungtynėms su Trakais?

– Žinome, kaip žaidžia „Trakai“ ir žiūrėjome jų rungtynių įrašus, bet jų žaidimas yra jų reikalas. Mums patiems reikia susikoncentruoti rungtynėms ir siekti pergalės, nes bus tikrai sunki kova.

– „Trakų“ sąskaitoje per 5 rungtynės yra vos 6 taškai. Turbūt tai neatspindi būsimo varžovo pajėgumo?

– Sunku pasakyti. Mus rungtynėse domina tik pergalė ir nesvarbu, su kokio pajėgumo komanda žaidžiame. Eisime į aikštę kaip į finalą ir bandysime „Trakus“ palikti su tais 6 taškais.

– Esi trečias pagal rezultatyvumą A lygos žaidėjas. Gal jau kartais pagalvoji apie rezultatyviausio žaidėjo titulą?

– Ne, anksti dar apie tai galvoti, nes prieš akis dar visas sezonas, o pradžia nieko nerodo. Bet, žinoma, tai yra svajonė ir jos reikia siekti. Tad kodėl gi ne?

– Tai gal tuomet ir Edgaro Jankausko skambučio ir kvietimo į rinktinę lauki?

– Čia jau reiktų klausti gerbiamo trenerio (juokiasi). Bet tai irgi yra mano svajonė, o jos link priartėti galiu tik įvarčiais ir sunkiu darbu.

– Kaip vienam jauniausių komandos žaidėjų klubo senbuviai neprigalvoja visokių papildomų užduočių? Ar nepasišaipo?

– Tikrai ne. Kolektyvas yra superinis ir atmosfera puiki. Labai smagu rungtyniauti „Utenyje“.

– Kokioje komandoje norėtum žaisti ateityje?

– Kiekvieno lietuvio futbolininko tikslas yra žaisti užsienyje. Aš pats labai norėčiau žaisti Londono „Chelsea“ klube. „Utenis“ yra puiki vieta tobulėti kaip žaidėjui, pasiekti savo aukščiausią sportinę formą ir persikelti į Londoną (juokiasi).

– Kokią komandą palaikai Čempionų lygoje? Kaip manai, kas laimės turnyrą?

– Mano mėgstamiausias žaidėjas yra Fernando Torresas, o jis rungtyniauja Madrido klube „Atletico“, todėl šią komandą ir palaikau. Manau, ji ir laimės Čempionų lygą. Aišku, norėčiau „Chelsea“ triumfo, bet ji šiemet net nežaidžia Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)