Abu įvarčius svečiams iš Ispanijos sostinės ir pelnė C. Ronaldo.

„Mes turime šaunią persvarą, bet dvikovos bendra baigtis dar neaiški. „Bayern“ – stipri komanda ir jai dar lieka šansų Madride, – C. Ronaldo žodžius cituoja UEFA oficiali „Twitter“ paskyra.

Miuncheno ekipos puolėjas Thomas Muelleris neakivaizdžiai pritaria varžovui.

„Rungtynėse buvo dvi skirtingos fazės. Mes turėjome gerų progų ir galėjome pirmauti 2:0, jei būtume realizavę 11 metrų baudinį. Iki tol „Real“ nesukūrė nė vieno momento įvarčiui pasiekti. Antrame kėlinyje mes buvome neatidūs, pražiopsojome skersavimą iš aikštės sparno ir... įvartis. O vėliau buvo pašalintas mūsų žaidėjas iš aikštės. Tokiu būdu pranašumas nusviro į kitą pusę. Mes džiaugiamės, kad išsaugojome rezultatą 1:2. Madride turėsime progą viską pataisyti. Mes pasitikime savo jėgomis. Mūsų komanda yra pakankamai pajėgi, kad iškovotų pergalę Madride“, - Th. Muelleris sakė „Bayern“ oficialiam tinklapiui.

„Bayern“ vartininkas Manuelis Neueris mano, kad galėjo pralaimėti ir didesniu skirtumu.

„Svarbu rungtynes baigti visa sudėtimi. Po raudonos kortelės mes praradome kamuolio kontrolę ir mums trūko tikslumo. Galėjome pralaimėti ir didesniu skirtumu. Mes tikime, kad dar galime viską ištaisyti. Pirmame kėlinyje mes žaidėme geriau ir galėjome pirmauti 2:0 ar net 3:0“, - kalbėjo M. Neueris.

Bavarų ekipos treneris Carlo Anchelotti teigia, kad C. Ronaldo meistriškumas nulėmė pirmų rungtynių baigtį.

„Viską lėmė smulkmenos. Mes nerealizavome 11 metrų baudinio ir praradome galimybę pirmauti 2:0. Įvartį praleidome iš karto po pertraukos ir tai pakeitė susitikimo eigą. Cristiano meistriškumas nulėmė mačo baigtį. Manau, mes neblogai jį stabdėme iki raudonos kortelės. Po savaitės mums bus labai sunku, tačiau galimybę mes dar turime. Ją ir bandysime išnaudoti. Darysime viską, kas įmanoma tam, kad nugalėtume.

Pasitaiko, kad neįmuši baudinio. Taip buvo ir bus (...). Arturo Vidalis yra mūsų „etatinis baudinių atlikėjas“. Jis tam turi visas asmenines savybes. Bet kartais taip nutinka futbole. Manau, kad Robertas Lewandowskis ir Matsas Hummelsas pasveiks iki atsakomų rungtynių. Aš nekaltinu Javi Martinezo, jis labai svarbus mums žaidėjas“, - pralaimėjimą komentavo C. Anchelotti.

„Real“ klubo treneris Zinedine'as Zidane'as akcentavo savo auklėtinių kantrybę ir gerą žaidimą antroje rungtynių pusėje.

„Bendras rezultatas niekada nebūna aiškūs po pirmų rungtynių. Mes žaidėme gerai ir galėjome įmušti dar 1-2 įvarčiais daugiau. Tačiau esame patenkinti ir tuo, ką pasiekėme. Jei rezultatas būtų tapęs 0:2, viskas galėjo susiklostyti ir kitaip. Po pirmo kėlinio mes buvome kantrūs ir sugebėjome išlyginti skirtumą antro kėlinio pradžioje. Tada žaidimas visiškai pasikeitė. Mes perėmėme iniciatyvą ir kontroliavome kamuolį.

Žinoma, yra lengviau žaisti 11 prieš 10. Reikia tai pat pabrėžti, kiek pavojingų smūgių atrėmė M. Neueris. „Bayern“ puiki komanda, kurioje yra nuostabūs žaidėjai. Viskas galutinai bus aišku tik po svaitės. C. Ronaldo buvo labai patenkintas savo įvarčiais, net krimtosi, kad neišnaudojo dar kelių progų. Garethui Bale'ui mėšlungis traukė raumenis, todėl aš nusprendžiau nerizikuoti“, - mintimis apie rungtynes pasidalino Z. Zidane'as.

DELFI primena, kad „Bayern“ gynėjas A. Vidalis jau 25-ą minutę galingu smūgiu galva virš „Real“ vartininko rankų pasiuntė kamuolį į tinklą ir išvedė aikštės šeimininkus į priekį 1:0.

45-ą minutę Francko Ribery smūgiuotas kamuolys lietė Dani Carvajalo ranką ir teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį. Jį atlikęs A. Vidalis susimovė ir čiliečio smūgiuotas kamuolys nuskriejo virš vartų.

Antrame kėlinyje reikalus taisyti Madrido ekipos naudai ėmėsi C. Ronaldo. 47-ą min. jis po D. Carvajalio perdavimo iš krašto vienu lietimu nuginklavo M. Neuerį (1:1).

61-ą minutę J. Martinezas stabdė greitą varžovų kontrataką, griovė C. Ronaldo ir sulaukė antros geltonosios kortelės šiose rungtynėse. Po jo pašalinimo „Bayern“ aikštėje liko žaisti vienu žaidėju mažiau.

Svečiai užgulė Miuncheno ekipos vartus ir juos gelbėjo tik fantastiška M. Neuerio reakcija, tačiau ir jis neatsilaikė. 77-ą min. C. Ronaldo taikliu smūgiu vartininkui tarp kojų išvedė „Real“ į priekį 2:1.

Atsakomos rungtynės vyks balandžio 18-ą dieną Madride.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)