„Nuo pirmos dienos sakiau, kad neatėjau čia švaistyti tuščiai laiko, o kad laimėčiau, – kalbėjo Z. Ibrahimovičius, kuris per pridėtą laiką 11 m baudiniu išgelbėjo tašką „Manchester United“ komandai.

Daugkartiniai Anglijos čempionai su 54 taškais užima 5-ą vietą „Premier“ lygoje ir rizikuoja nepatekti į stipriausiųjų ketvertą, kas garantuotų vietą UEFA Čempionų lygoje.

„Nėra taip, kad man dar tik 20 metų ir man lieka dar penkeri ar dešimt metų žaisti. Man lieka veikiausiai vieneri ar dveji metai. Viskas priklauso nuo to, ko tu nori ir ko nori klubas“, – komentavo 35 metų futbolininkas.

„Atvykau čia, nors komanda nežaidė net Čempionų lygoje. Komanda nebuvo ir favoritė laimėti „Premier“ lygos titulą. Nepaisydamas to, atvykau į Mančesterį, kad padėčiau komandai tapti geresne“, – paaiškino puolėjas.

„Aš esu liūtas. Katės bėga šalin, kai atsiduria liūto kelyje, tačiau kaip liūtas mėginu stoti ir kovoti su kitais liūtais“, – sakė 27 įvarčius per 42 rungtynes šį sezoną pelnęs švedas.

Anot jo, Jose Mourinho žvaigždžių ansamblyje be Ibros niekas neturi nugalėtojų mentaliteto: „Turnyro lentelė nemeluoja. Komanda yra ten, nes ji tokia, kokia yra. Aš noriu laimėti. Visos kitos vietos išskyrus pirmąją man neegzistuoja“.

Pastaruoju metu kalbama, kad po šio sezono Z. Ibrahimovičius išvyks į JAV. Ten jį su rekordiniu atlyginimu vilioja Los Andželo „Galaxy“. Ar karjeros pabaigoje „Major“ futbolo lyga Amerikoje atitiks švedo aukštus reikalavimus?

Paklaustas apie geriausiuosius „Premier“ lygoje Ibra vardija puolėjus, galinčius laimėti rungtynes, tokius kaip Romelu Lukaku arba Sergio Aguero. Kodėl Z. Ibrahimovičius čia nemini savęs? Atsakymas paprastas: „Liūtai su žmonėmis negali būti lyginami.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)