Stumbras“ ir Lietuvos kariuomenė nuo šiol sieks kartu ugdyti pilietinę visuomenę, nacionalines vertybes ir pilietiškumą, taip pat kartu vykdys bendrus švietėjiškus projektus.

Lietuvos ir sąjungininkų kariams „Stumbro“ futbolo klubas suteiks galimybę nemokamai lankytis visose komandos namų rungtynėse.

„Neabejoju, jog ši sutartis naudinga tiek mūsų futbolo klubui, tiek ir Lietuvos kariuomenei. Mes futbolo aikštėje visada kovojame už Kauno ir Lietuvos garbę, siekiame ugdyti pilietiškumą ir patriotiškumą. Panašūs yra ir Lietuvos kariuomenės tikslai“, – fcstumbras.lt kalbėjo S. Slyva.

Tuo tarpu Lietuvos kariuomenė suteiks galimybę „Stumbro“ futbolo klubo atstovams apsilankyti kariniuose daliniuose pažintiniams vizitams, dalyvaus bendruose renginiuose ir socialinėse iniciatyvose.

2016 metais „Stumbro“ futbolo klubas artimai draugavo su Portugalijos rotacinių pajėgų kariais, kurie dalyvavo pratybose Lietuvoje. Su NATO kariais iš Portugalijos „Stumbras“ sužaidė keletą draugiškų rungtynių, apsilankė Rukloje, savo ruožtu portugalų kariai ne kartą gausiai lankėsi „Stumbro“ namų rungtynėse.

Artimiausias A lygos rungtynes „Stumbras“ žais jau ketvirtadienį (kovo 30-ą dieną) 18 val. Nacionalinės futbolo akademijos stadione, kur susitiks su „Uteniu“. Įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)