Dubliu nugalėtojų gretose pasižymėjo Kylianas Mbappe Lottinas (13 ir 81 min.), vieną tikslų smūgį iš 11 metrų baudinio pridėjo Fabinho (49 min.).

Antroje vietoje žengianti PSG komanda taip pat laimėjo ketvirtas rungtynes iš eilės. Tiesa, kiek sunkiau: namuose 2:1 palaužė „Lyon“ futbolininkus. Būtent pastarieji ir pelnė pirmąjį mačo įvartį. Tai jau 6-ą minutę padarė Alexandre'as Lacazette'as.

Visgi šeimininkai dar iki ilgosios pertraukos sugebėjo svarstykles persverti savo naudai – po įvartį įmušė Adrienas Rabiot (34 min.) ir Julianas Draxleris (40 min.). O antrajame kėlinyje žiūrovai įvarčių daugiau nebeišvydo.

Trečiame sekmadienio susitikime pergale džiaugėsi ir „Saint-Etienne“ klubas, išvykoje 1:0 įveikęs „Dijon“ ekipą. Vienintelį rungtynių įvartį 77-ą minutę pelnė Jordanas Veretout.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją