„Galaxy“ klubas į savo gretas jau yra prisiviliojęs ne vieną garsų Europos futbolininką.

Siekdami populiarinti JAV futbolo lygą (MLS), Kalifornijos turtuoliai apsivilkti „Galaxy“ marškinėlius buvo įkalbėję patį Davidą Beckhamą, čia žaidė airių futbolo legenda Robbie Keane'as, vienas garsiausių JAV futbolininkų Landonas Donovanas.

Galimybė sukirsti rankomis su Z. Ibrahimovičiumi amerikiečiams egzistuoja todėl, kad su „Manchester United“ veteranas pasirašė tik vieno sezono trukmės sutartį.

Beveik neabejojama, kad 22 įvarčius šiame sezone įmušusį švedą „Manchester United“ bandys išsaugoti ir kitam sezonui, tačiau kol kas klausimas, kur karjerą tęs vienas garsiausių pasaulio futbolininkų, lieka atviras.

Skelbiama, kad Z. Ibrahimovičiui kontraktą yra pasiūlęs ir vienas Kinijos klubas. Pasiūlymo trukmė – du sezonai, vertė – 30 mln. eurų už sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją