Šiuos mačus rodys vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas. Dvejas rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

Didžiausią susidomėjimą kelia Anglijos čempiono „Leicester City“ ir „Sevilla“ bei „Monaco“ ir „Manchester City“ akistatos.

Treči vietą Ispanijos čempionate užimantys Sevilijos futbolininkai savo aikštėje Lesterio komandą nugalėjo 2:1. Po šios dvikovos iš „Leicester City“ vyriausiojo trenerio posto buvo atleistas Claudio Ranieri ir ekipos žaidimas pradėjo sparčiai gerėti. Pastaruoju metu Anglijos čempionai savo šalies pirmenybėse vienodu rezultatu 3:1 įveikė „Liverpool“ ir „Hull City“ klubus.

Lesterio komandai pakaktų laimėti 1:0 ir ji žengtų į ketvirtfinalį. „Sevilla“ dabar buksuoja. Ji Ispanijos čempionate nesugebėjo įveikti sudėtimi gerokai silpnesnių ekipų, kai sužaidė 1:1 su Vitorijos „Alaves“ ir „Leganes“.

Pirmoje „Manchester City“ ir „Monaco“ akistatoje 5:3 triumfavo Pepo Guardiolos auklėtiniai. Monako klubą tenkintų pergalė ir dviejų įvarčių skirtumu – 2:0, 3:1 ar 4:2. „Monaco“ toliau pirmauja Prancūzijos pirmenybėse, kur trim taškais lenkia Paryžiaus „Saint-Germain“.

Mančestero futbolininkai Anglijos pirmenybėse dalijasi antrą-trečią vietas su Londono komanda „Tottenham Hotspur“.

Antradienį Italijos čempionas ir šį sezoną lygoje pirmaujantis Turino „Juventus“ namie priims „Porto“. Pirmose rungtynėse Italijos komanda nugalėjo varžovus 2:0.

Trečiadienį Madrido „Atletico“ savo aikštėje kovos su Leverkuzeno „Bayer“, kuris pastaruoju metu išgyvena rimtą krizę. Vokietijos klubas šios šalies čempionate neseniai net 2:6 nusileido Dortmundo „Borussia“ futbolininkams, o praėjusiame ture nesugebėjo palaužti vieno autsaiderių Bremeno „Werder“ – 1:1.

Transliacijų tvarkaraštis:

Antradienis kovo 14 d.

21.35 val. „Juventus“ – „Porto“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. „Leicester City“ – „Sevilla“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai);
23.45 val. „Leicester City“ – „Sevilla“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Trečiadienis kovo 15 d.

21.35 val. „Monaco“ – „Manchester City“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. „Atletico“ – „Bayer“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai); 23.45 val. „Atletico“ – „Bayer“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją