Prancūzijoje pirmaujantis „Monaco“ klubas namuose 2:1 pranoko „Bordeaux“ futbolininkus. Šeimininkams įvarčius 68-ą ir 74-ą minutėmis pelnė Kylianas Mbappe Lottinas ir Joao Moutinho, o svečiams tikslų paguodos smūgį 84-ą minutę atliko Diego Rolanas.

68 taškus turinti „Monaco“ ekipa jau penkiais lenkia „Nice“ klubą, bet kiek arčiau dar priartėti gali PSG klubas (62 tšk.), savo turo mačą žaisiantis sekmadienį.

Ispanijos čempionate vos nenusvilo Madrido „Atletico“ klubas – sostinės ekipa išvykoje 1:0 palaužė „Granada“ futbolininkų pasipriešinimą. 84-ą minutę Madrido komandą išgelbėjo Antoine Griezmannas.

„Atletico“ turnyro lentelėje su 52 taškais rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje ir nuo laipteliu aukščiau esančios „Sevilla“ atsilieka penkiais. Pastarojo ekipa namuose nesugebėjo įveikti „Leganes“ futbolininkų – 1:1.

Rezultatai:

Italijos „Serie A“ čempionatas

„Genoa“ 0 – 1 „Sampdoria“

Italijos futbolo čempionato turnyro lentelė

Prancūzijos „Ligue-1“ pirmenybės

„Monaco“ 2 – 1 „Bordeaux“

„Guingamp“ 5 – 0 „SC Bastia“

„Montpellier“ 2 – 3 „Nantes“

„Nancy“ 1 – 2 „Lille“

„Rennes“ 1 – 1 „Dijon“

Prancūzijos futbolo pirmenybių turnyro lentelė

Ispanijos „Primera“ lyga

„Valencia“ 1 – 1 „Gijon“

„Sevilla“ 1 – 1 „Leganes“

„Malaga“ 1 – 2 „Alaves“

„Granada“ 0 – 1 „Atletico“

Ispanijos futbolo lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją