Rungtynėse Neapolyje su vietos „Napoli“ ekipa S. Ramosas įmušė du įvarčius, tačiau vienas iš jų buvo įskaitytas kamuolį palietusiam šeimininkų žaidėjui Driesui Mertensui. „Real“ iškovojo pergalę 3:1, o bendrą aštuntfinalio seriją laimėjo 6:2.

„Be abejo, esu labai patenkintas. Tačiau yra dar viena sąlyga, kuriai įvykus aš būčiau patenkintas dar labiau. Tai – „Barcelonos“ pralaimėjimas aštuntfinalyje. Miegočiau kur kas ramiau“, – po mačo pareiškė 30-metis gynėjas.

„Barcelonos“ situacija UEFA Čempionų lygoje iš tikrųjų yra nepavydėtina – katalonai pirmąjį mačą išvykoje Paryžiaus „Saint-Germain“ pralaimėjo net 0:4.

Be to, po vieno iš savo įvarčių S. Ramosas šventė labai panašiai, kaip savaitgalį Ispanijos čempionate tai darė pasižymėjęs Lionelis Messi – bėgdamas imitavo skambutį telefonu. Anot S. Ramoso, tai – jo paties, o ne L. Messi „užpatentuotas“ šventimo būdas.

„Aš tai padariau pirmas, tikrai ne Leo. Ir padariau tai „Camp Nou“ stadione. Neprisimenate? Pasižiūrėkite archyvinius įrašus“, – žurnalistams aiškino S. Ramosas.

„Iš tikrųjų, situacija yra gana juokinga. Dar prieš savaitę mane visi plakė dėl prasto žaidimo, o dabar jau tapau herojumi. Bet toks yra futbolas, reikia su tuo susitaikyti, – dėstė jis. – Apskritai kritika mane tik dar labiau inspiruoja pasirodyti kuo geriau. Aš jau esu susikūręs savo CV, man nieko iš naujo įrodinėti nereikia, tačiau kai išgirstu kokius nors priekaištus, noriu pasirodyti kuo geriau“.

„Napoli demonstravo kokybišką futbolą, o mes pirmoje mačo pusėje nevykdėme savo užduočių ir atsilikome 0:1. Po pertraukos viskas pasikeitė, dirbome taip, kaip ir turime dirbti – štai ir turime rezultatą“, – konstatavo S. Ramosas.

Apskritai S. Ramosas tapo tik 6-uoju gynėju per visą UEFA Čempionų lygos istoriją, kuriam yra pavykę įmušti 10 įvarčių. Tai jis padarė per 98 sužaistas rungtynes.

Tarp gynėjų pagal šį rodiklį lyderiu yra kitas legendinis „Real“ žaidėjas Roberto Carlosas. Brazilas per 120 mačų „Real“ ir Stambulo „Fenerbahče“ gretose pasižymėjo 16 kartų.

S. Ramoso minėtosios aštuntfinalio rungtynės tarp „Barcelonos“ ir svečių iš Paryžiaus vyks trečiadienio, kovo 8-osios vakarą Katalonijos sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)