J. Chula „Žalgirio“ gretas papildė 2015 metų birželį. Debiutuodamas žalių ir baltų komandoje 27-erių metų saugas iš Portugalijos pelnė įvartį, žaidė ir Čempionų lygos antro atrankos etapo rungtynėse su „Malmoe“ (Švedija) ekipa, bet po kelių savaičių A lygos 20 turo rungtynėse su „Klaipėdos granitu“ patyrė sunkią traumą ir buvo priverstas praleisti likusią sezono dalį.

Nors 2016 metų pradžioje J. Chula grįžo į aikštę, bet įsitvirtinti pagrindinėje „Žalgirio“ sudėtyje jam nepavyko. Per pusantro sezono futbolininkas iš viso sužaidė 16 rungtynių ir pelnė 2 įvarčius.

Su „Žalgiriu“ atsisveikino ir nuo 2012 metų įvairiose Vilniaus klubo komandose žaidęs A. Korsakas. Pagrindinėje komandoje gynėjas debiutavo 2014 metų balandžio 12 dieną Alytuje vykusiose A lygos 7 turo rungtynėse su vietos „Dainava“. Iš viso vilkėdamas žalią ir baltą aprangą jaunasis gynėjas aukščiausioje šalies futbolo lygoje sužaidė ketverias rungtynes. Dar du kartus „Žalgirio“ garbę jis gynė Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyre.

Didžiausią karjeros dalį ligi šiol A. Korsakas praleido pirmoje lygoje rungtyniaujančioje „Žalgirio“ dublerių komandoje. Nuo 2013 metų jis su Lietuvos čempionų pamaina pirmoje lygoje sužaidė 90 rungtynių ir pelnė 3 įvarčius. 2015 metais su „Žalgirio B“ komanda A. Korsakas iškovojo pirmos lygos sidabro medalius.

20-metis futbolininkas karjerą pratęs Kauno „Stumbro“ ekipoje. Ten jis ras kelis pažįstamus veidus. Kauniečių gretas šį sezoną jau papildė du „Žalgirio“ futbolininkai. Vasario pradžioje nuomos pagrindais į šią ekipą persikėlė taip pat „Žalgirio“ dublerių ekipoje ne vieną sezoną žaidę gynėjas Dominykas Barauskas ir saugas Danielis Romanovskis. Pernai „Stumbras“ Lietuvos čempionate užėmė penktą vietą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją