Pirmą dvikovą namuose „raudonieji velniai“ taip pat buvo laimėję 3:0.

Pergalingą įvartį 17-ą min. pelnė armėnas Henrichas Mchitarianas. Svečiai iš Mančesterio mačą baigė dešimtyje, kai 63-ią min. iš aikštės buvo išvytas Ericas Bertrand'as Bailly.

Wayne'as Rooney, kurio tolesnė karjera siejama su Kinija, nebuvo registruotas, neva, dėl traumos.

Kitose rungtynėse rusų komanda „Krasnodar“ iškovojo svečiuose lygiąsias 1:1 (1:1), kurios ją tenkino ir garantavo kelialapį į aštuntfinalį, nes Rusijos pietuose krasnodariečiai buvo laimėję 1:0.

Svečiai jau 7-ą min. pirmavo po Fiodoro Smolovo smūgio, o 41-ą min. Stambulo klubo legionierius iš Brazilijos Souza išlygino skirtumą.

Trečioje dvikovoje Gelzenkircheno klubas „Schalke“ namuose sužaidė naudingomis sau lygiosiomis 1:1 (1:1) su Salonikų PAOK komanda. Pirmas mačas Graikijoje buvo pasibaigęs akivaizdžia vokiečių pergale 3:0, o bendras santykis aikštės šeimininkų naudai net 4:1.

„Schalke“ futbolininkai mušė abu įvarčius: austras Alessandro Schopfas 23-ią min. į varžovų vartus, o po dviejų minučių serbas Matija Nastasičius – į savo.

Rezultatai:

„St. Etienne“ 0 - 1 „Manchester United“*** (pirmas mačas – 0:3, bendras – 0:4).

17' Henrich Mchitarian [0 - 1]

63' Eric Bertrand Bailly („Manchester United“) – raudona kortelė

Stambulo „Fenerbahče“ 1 - 1 „Krasnodar“*** (pirmas mačas – 0:1, bendras – 1:2).

7' Fiodor Smolov [0 - 1]
41' Souza [1 - 1]

Gelzenkircheno „Schalke“*** 1 - 1 Salonikų PAOK (pirmas mačas – 3:0, bendras – 4:1).

23' Alessandro Schopf [1 - 0]
25' Matija Nastasič [1 - 1](„Schalke“, į savo vartus)

*** – pateko į kitą etapą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją