Tokių nesėkmių „Barcelona“ ekipa buvo patyrusi ir anksčiau. Jūsų dėmesiui septyni skaudžiausi pavyzdžiai.

1993-1994 metų Čempionų lygos finalas

„AC Milan“ – „Barcelona“ – 4:0

Johano Cruyffo „Barcos“ auksiniai laikai. Atrodė, kad niekas negali jų sustabdyti. Jie ir buvo laikomi finalo Atėnuose aiškiais favoritais. Tačiau žvaigždžių Andoni Zubizarettos, Ronaldo Koemano, Christo Stoičkovo, Romario ir kitų „svajonių komanda“ patyrė visišką fiasko. 4:0 yra iki šiol nepagerintas Čempionų lygos finalų rekordas.

1997-1998 metų Čempionų lygos grupių etapas

Kijevo „Dinamo“ - „Barcelona“ – 3:0;
„Barcelona“ – Kijevo „Dinamo“ – 0:4.

Tai buvo kijeviečių trenerio Valerijaus Lobanovskio sukurtas stebuklas. „Dinamo“ nušlavė „Barcelona“ klubą su Rivaldo, Luisu Enrique, Luisu Figo ir Michaeliu Reizigeriu bendru rezultatu 7:0.

2001-2002 metų Čempionų lygos grupių etapas

„AS Roma“ – „Barcelona“ – 3:0.

Prieš Italijos sostinės klubą neatsilaikė Carleso Puyolio, Franko De Boero, L. Enrique, Philipo Cocu, Marco Overmarso, Patricko Kluiverto atstovaujama „Barca“. Tuo metu komandą treniravo mažai žinomas Carlesas Rexachas.

2012-2013 metų Čempionų lygos pusfinalis

Miuncheno „Bayern“ – „Barcelona“ - 4:0;
„Barcelona“ – Miuncheno „Bayern“ - 0:3.

Ši pralaimėjimas buvo patirtas praėjus 19-ai metų po Atėnų tragedijos. „Barcelona“ nesustabdė bavarų žvaigždyno Thomaso Muellerio, Franko Ribery, Philippo Lahmo, Arjeno Robbeno ir Bastiano Schweinsteigerio atakų viesulo.

2016-2017 metų Čempionų lygos aštuntfinalis

„Paris Saint Germain“ – „Barcelona“ – 4:0.

Dabar „Barcelona“ vėl išgyvena ne pačius geriausius laikus. paryžiečiai jau viena koja yra ketvirtfinalyje, o katalonai gali atsisveikinti su Čempionų lyga rekordiškai anksti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)