B. Hari privalės atlikti bausmę už prievartos veiksmus 2011 ir 2012 metais – muštynes Amsterdamo arenoje ir incidentą viename bare, kur marokietis taip pat paleido kumščius į darbą.

Nuo 2015 metų B. Hari žinomas ne tik dėl savo nuožmaus būdo, bet ir dėl draugystės su vienu geriausių planetos futbolininku. C. Ronaldo su 20 mln. kainuojančiu privačiu lėktuvu dažnai lankė savo draugą, dar šaukiamą pravarde „Auksinis berniukas“.

Getting fitter and stronger every day, still 7 weeks to go!! GLORY COLLISION Dec10.

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 19, 2016 at 1:45am PDT

Kai tos kelionės pradėjo badyti akis, „Real“ bosas Florentino Perezas paprašė futbolininko jas nutraukti. F. Perezo nuomone, jos kenkia ne tik C. Ronaldo sportiniams rezultatams, bet ir meta prastą šešėlį jo asmeniniam gyvenimui. Pasklido gandai apie portugalo priklausymą seksualinėms mažumoms.

„Real“ žvaigždė išvadas netruko padaryti ir, anot portugalo laikraščio „Correio da Manha“ turėtų vesti savo draugę 21 metų Georginą Rodriguez. Santuoką palaimino futbolininko mama Dolores, o komandos draugai išplepėjo, kad šventė turėtų vykti 2018 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)