Įvarčius „Manchester City“ pelnė Kevinas de Bruyne (17 min.), Davidas Silva (21 min.), Gabrielis Jesusas (39 min.) ir Yaya Toure (66 min.), realizavęs 11 m baudinį.

J. Guardiolos auklėtiniai pergalę iškovojo po dviejų iš eilės nelaimėtų mačų ir turnyro lentelėje su 46 taškais žengia 5-i.

Tiek pat taškų savo sąskaitoje turi ir „Liverpool“ futbolininkai. Tašku daugiau – Londono „Tottenham Hotspur“ ir „Arsenal“. Pirmauja Londono „Chelsea“ su 56 taškais.

Kitose rungtynėse „Manchester United“ namuose nesugebėjo įveikti „Hull City“ – mačas baigėsi be įvarčių 0:0. „Man United“ lygiosiomis sužaidė trečią kartą iš eilės ir su 42 taškais turnyro lentelėje žengia 6-oje pozicijoje.

Lygiosiomis baigėsi ir paskutinis trečiadienio mačas. „Stoke City“ ir Liverpulio „Everton“ išsiskyrė taikiai – 1:1.

7 min. pasižymėjo ir šeimininkus į priekį išvedė Peteris Crouchas (100-asis įvartis Anglijos čempionate), o 39 min. kamuolį į savo vartus nukreipė Ryanas Schawcrossas.

Rezultatai:

„West Ham“ 0 - 4 „Manchester City“

17' Kevin de Bruyne [0 - 1]
21' David Silva [0 - 2]
39' Gabriel Jesus [0 - 3]
66' Yaya Toure [0 - 4] (iš 11 metrų baudinio)

Manchester United“ 0 - 0 „Hull City“

„Stoke City“ 1 - 1 „Everton“

7' Peter Crouch [1 - 0]
39' Ryan Schawcross [1 - 1] („Stoke City“, į savo vartus)

Turnyro lentelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)