Namuose žaidusius „Freiburg“ futbolininkus jau 4-ą minutę į priekį išvedė Janikas Habereris.

35 min. R. Lewandowskis atkūrė pusiausvyrą, o jau tiksint teisėjo pridėtam laikui puikiai susistabdė kamuolį baudos aikštelėje ir preciziškai tiksliu smūgiu palaidojo oponentų viltis.

39 taškus turintis „Bayern“ bent laikinai padidino atotrūkį nuo antroje vietoje žengiančio „Leipzig“ iki 6 taškų. „Freiburg“ (23 taškai) kol kas lieka aštuntas.

Tuo metu Prancūzijos pirmenybių lydere tapo „Nice“. Nicos atstovai išvykoje tenkinosi lygiosiomis su „Bastia“ 1:1. Įvarčiais pirmame kėlinyje apsikeitė Prince'as Oniangue („Bastia“) ir Arnaud Souquet. Nuo 65 min. šeimininkai žaidė be pašalinto iš aikštės Yannicko Cahuzaco.

Taškas leido „Nice“ pakilti į pirmą vietą (46 tšk.), žemyn pastumiant turo rungtynes dar žaisiantį „Monaco“ (45 tšk.).

Vienas mačas sužaistas ir Ispanijoje, kur vidutiniokų dvikova Gran Kanarijoje tarp vietos „Las Palmas“ ir La Korunjos „Deportivo“ baigėsi taikiai 1:1.

Šeimininkai pirmavo po Mateo Ezequielio Garcia taiklaus smūgio 13 min., bet rezultatą 69 min. išlygino Florinas Andone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)