Sunkią traumą, kurios metu L. Spalviui trūko kryžminiai kelio raiščiai ir plyšo meniskas, 22-ejų Lietuvos rinktinės puolėjas patyrė vasarą per kontrolines rungtynes.

Reabilitacija truko beveik pusmetį, tačiau L. Spalviui galų gale pavyko atsistoti ant kojų ir puolėjas pradėjo pasirengimą sugrįžimui į aikštelę.

Kaip skelbia Ojogo.pt, lietuvis su komandos draugais jau sportavo pirmoje treniruotėje ir nuo šiol bus nuolatinis komandos pratybų dalyvis.

L. Spalvio karjeroje tai buvo jau antra tokia rimta trauma. Kelio raiščiai puolėjui buvo plyšę ir rungtyniaujant Danijoje, „Aalborg“ klube.

Tąsyk jis susižeidė 2014-ųjų vasarą ir vėl ant žaliosios vejos išbėgo tik daugiau nei pusmečio. Nepaisant to, po šios sunkios traumos L. Spalvis demonstravo puikią formą ir tapo rezultatyviausiu 2015-2016 m. Danijos čempionato žaidėju.

„Sporting“ komanda Portugalijos čempionate po 15 turų užima 4-ąją vietą – turi 30 taškų. Pirmenybėse dalyvauja 18 ekipų. Pirmoje vietoje žengia Lisabonos „Benfica“ (38 tšk.), antroje – „Porto“ (34 tšk.), trečioje – „Braga“ (32 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)