Į naują skandalą P. Gascoigne‘as įsivėlė Londono viešbutyje „ACE Hotel“, kaip informuoja liudininkai, ir vėl būdamas neblaivus.

Skelbiama, kad P. Gascoigne‘as triukšmavo ir kėlė chaosą viešbučio koridoriuje, laidė rasistinius pareiškimus, bandė graibyti moteris ir susimušė su dviem vyrais. Vienam iš jų buvęs futbolininkas trenkė į veidą, tačiau sulaukė antrojo atsako – kojos smūgiu jis buvo nuspirtas nuo viešbučio laiptų.

„Bandžiau skaityti viešbučio vestibiulyje, tačiau buvo neįmanoma – priešais siautėjo P. Gascoigne‘as, kuris tiesiog ieškojo priekabių. Liūdna, šiam žmogui tikrai ne viskas gerai, jis turi labai rimtų problemų“, – situaciją apibūdino įvykio liudininkas Alvinas Carpio.

Netrukus į incidento vietą atvyko policijos pareigūnai ir medikai – P. Gascoigne‘as su prakirsta galva buvo išvežtas į ligoninę. Kaip tvirtina P. Gascoigne‘o atstovas Terry Bakeris, buvęs futbolininkas nebuvo sulaikytas, o ligoninėje užsibus tiek, kiek to reikalaus gydytojai. Vėliau jis turi sugrįžti į savo namus Niukasle.

Primename, kad P. Gascoigne‘as siautėti pradėjo pavasarį. Iki tol jis gyrėsi kad jau metus nevartoja alkoholio. Kaimynai skundėsi, kad buvusios futbolo žvaigždės gertynės tęsiasi jau kelias savaites.

P. Gascoigne'o veidas buvo subraižytas, po akim buvo mėlynės, jam smuko kelnės. Kaip paaiškėjo vėliau, buvęs futbolininkas griuvo mėgindamas įlipti į taksi, o veidą subraižė rankoje jo laikytas džino butelis.
Paulas Gascoigne'as (dreamteamfc.com nuotr.)

„Mums buvo baisu, kad visa tai nesibaigtų tragedija. Kraupu, kai toks visuomenėje žinomas ir anksčiau gerbiamas žmogus nusirita į alkoholizmo liūną“, – situaciją komentavo vienas iš buvusios žvaigždės kaimynų.

Kaimynai pastebėjo, kad P. Gascoigne'o išgertuvės ypač suaktyvėjo po pasaulį pasklidus žiniai, kad mirė kita pasaulinė futbolo legenda – olandas Johannas Cruyffas.

Tuo metu liepos mėnesį P. Gascoigne‘as fotografų buvo įamžintas gatve žengiantis visiškai basas, su cigarete burnoje, o po rusvos spalvos chalatu anglas nedėvėjo visiškai nieko.

Geriausiais savo karjeros metais P. Gascoigne‘as Anglijoje vilkėjo tokių komandų kaip „Newcastle United“ ir „Tottenham Hotspur“ marškinėlius, 1988-1998 m. jis atstovavo Anglijos nacionalinei rinktinei, kurios gretose sužaidė 57 oficialias rungtynes ir pelnė 10 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)