Mančesteryje sekmadienį šeštą vietą „Premier“ lygoje užimantys šeimininkai priėmė laipteliu aukščiau besirikiuojančius svečius iš sostinės.

Lemiamu mačo epizodu tapo greita J. Mourinho auklėtinių ataka 29 minutę, kurios smaigalyje atsidūrė ir Hugo Lloris nuginklavo H. Mchitarianas. Armėnas pelnė pirmą savo įvartį Anglijos čempionate.

Rungtynės baigėsi rezultatu 1:0, bet H. Mchitarianas pergalės su komandos draugais ir sirgaliais nešventė: antro kėlinio viduryje po Danny Rose'o pražangos futbolininkas patyrė traumą ir nebepakilo nuo vejos.

Abi ekipos išlaikė savo pozicijas, bet dabar „Manchester United“ nuo „Tottenham Hotspur“ atsilieka jau tik trimis taškais.

Ir toliau taškų nebarsto pirmenybių lyderis Londono „Chelsea“. Antonio Conte treniruojama komanda namuose 1:0 pranoko „West Bromwich Albion“ ir nugalėjo devintą kartą iš eilės.

Pergalingą smūgį 76 min. atliko Diego Costa, pasižymėjęs trečiose rungtynėse iš eilės. 12 įvarčių savo sąskaitoje turintis puolėjas šiuo metu yra rezultatyviausias lygoje.

37 taškus surinkęs „Chelsea“ artimiausius persekiotojus Londono „Arsenal“ lenkia 3 taškais.

Rezultatai:

„Chelsea“ 1 – 0 „West Bromwich Albion“
76' [1 – 0] Diego Costa

„Manchester United“ 1 – 0 „Tottenham Hotspur“
29'[1 – 0] Henrikas Mchitarianas

„Southampton“ 1 – 0 „Middlesbrough“
53' [1 – 0] Sofiane'as Boufalas

„Liverpool“ 2 – 2 „West Ham“
5' [1 – 0] Adamas Lallana
27' [1 – 1] Dimitri Payet
39' [1 – 2] Michailas Antonio
48' [2 – 2] Divockas Origi

"Premier" lygos lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)