Sekmadienį Jose Mourinho auklėtiniai namie priims Londono „Tottenham Hotspur“ komandą. Šias ir dar penkias Anglijos čempionato 15-ojo turo dvikovas tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

„Manchester United“ turi 21 tašką ir užima tik 7 vietą. „Tottenham Hotspur“ futbolininkai surinko 27 ir yra šešti. Pirmaujanti Londono „Chelsea“ jau sukaupė 34 taškus. „United“ trejas pastarąsias rungtynes baigė lygiosiomis 1:1. Iš paskutinių aštuonių Mančesterio klubo mačų net šešiuose užfiksuotas taikus rezultatas.

Londono ekipa taip pat dažnai rungtynes baigia lygiosiomis. Abi ekipos taikiai šį sezoną sužaidė po šešis sykius. Jos kartu su „Middlesbrough“ yra šios srities rekordininkės.

Iš pastarųjų aštuonių „Manchester United“ ir „Tottenham Hotspur“ akistatų tik dviejose pajėgesni buvo „raudonieji velniai“ (3 pralaimėjimai, 3 lygiosios). Tiesa, „Old Trafford“ stadione „Spurs“ futbolininkai yra pralaimėję net 19 kartų – tai didžiausias nesėkmių skaičius svečiuose per klubo istoriją.

„Premier“ lygoje iš viso komandos grumsis 49 kartą: 31 pergalę šventė „Man United“, 6 – „Spurs“, 11 sykių mačai baigėsi taikiai. Praėjusį sezoną Mančesterio komanda namie nugalėjo varžovus 1:0, o išvykoje jiems nusileido 0:3.

Tiesioginių transliacijų per www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ tvarkaraštis:

gruodžio 10 d.

14.25 val. „Watford“ – Liverpulio „Everton“, 16.55 val. Londono „Arsenal“ – „Stoke City“, 19.25 val. „Leicester City“ – „Manchester City“;

gruodžio 11 d.

13.55 val. „Chelsea“ – „West Bromwich Albion“, 16.10 val. „Manchester United“ – „Tottenham Hotspur“, 18.25 val. „Liverpool“ – Londono „West Ham United“.