„Real Sociedad“ futbolininkai ne tik beveik visą mačą dominavo aikštėje, bet ir įmušė antrą įvartį, tačiau šis dėl akivaizdžios teisėjų klaidos buvo neįskaitytas.

Skandalingas epizodas buvo užfiksuotas 76 min., kai švieslentėje jau degė 1:1. Carlosas Vela paleido galingą smūgį iš toli, po kurio kamuolys atsitrenkė į skersinį, bet pirmas prie jos suskubo Juanmi ir nukreipė kamuolį į tuščius vartus. Vis dėlto šoninis arbitras kažkodėl pakėlė vėliavėlę taip signalizuodamas nuošalę ir teisėjas Jesusas Gilas įvartį anuliavo.

Tiesa, vaizdo įraše plika akimi matyti, kad Juanmi komandos draugo smūgio metu tikrai nebuvo nuošalėje – už jo nugaros, arčiau savo vartų dar stovėjo Gerardas Pique ir vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas, taigi puolusi ekipa jokių taisyklių nepažeidė ir turėjo teisę džiaugtis antru įvarčiu, kuris galėjo tapti pergalingu.

Pralaimėjusi „Barca“ būtų dar labiau komplikavusi savo ir taip sudėtingą situaciją čempionate – katalonai dalijasi 2-3 vietą su „Sevilla“ (po 27 tšk.), o nuo pirmaujančio Madrido „Real“ (33 tšk.) atsilieka 6 taškais.

Beje, artėjantį šeštadienį 17 val. 15 min. „Camp Nou“ stadione vyks „El Clasico“, kuriame susigrums būtent „Barcelona“ ir „Real“.

„Barcelona“ treneris Luisas Enrique po rungtynių pripažino, kad jo auklėtinių pasirodymas San Sebastiane buvo itin prastas. „Tiesiog neįmanoma žaisti blogiau, nei tai darėme dabar. Tačiau kito savaitgalio rungtynėse su Madrido „Real“ jūs pamatysite visiškai kitą Barselonos komandą“, – teigė specialistas.

Gynėjas G. Pique iš karto po rungtynių buvo dar kritiškesnis.

„Mus aikštėje pranoko pagal visus žaidimo aspektus. Šitaip žaidžiant laimėti čempionatą bus labai sunku“, – pažymėjo jis, taip išprovokuodamas papildomus žurnalistų klausimus apie situaciją komandoje L. Enriques spaudos konferencijoje.

„Aš nebūčiau linkęs kreipti didelio dėmesio į interviu, kurie yra dalijami iš karto po rungtynių, ant stadiono vejos. Tokie interviu yra pavojingi, žaidėjai yra apimti emocijų ir neretai nekontroliuoja to, ką kalba“, – aiškino treneris.

Tuo metu „Real Sociedad“ treniruojantis Eusebio Sacristanas pažymėjo, kad jo komanda šį kartą žaidimu nusipelnė geresnio apdovanojimo nei lygiosios.

„Žaidėme gerai, tikrai labai labai gerai. Seniai mačiau taip gerai atrodančią komandą, ypač dvikovoje su „Barcelona“, kuri yra viena iš stipriausių pasaulyje. Dėkoju visiems žaidėjams už atsidavimą, už pasiaukojimą. Ir norėčiau pažymėti, kad po tokio mačo mes esame vertesni geresnio rezultato, nei arbitro užfiksuotos lygiosios“, – teigė E. Sacristanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)