Rungtynes startinėje sudėtyje pradėjęs F. Černychas 35-a minutę išvedė savo komandą į priekį ir pelnė šeštą įvartį šiose pirmenybėse, o 90-ą minutę buvo pakeistas. Antrą „Jagiellonia“ ekipos įvartį įmušė rezultatyviausias klubo futbolininkas (9 įvarčiai) Konstantinas Vasilijevas iš Estijos.

Tai buvo dešimta „Jagiellonia“ pergalė šių metų pirmenybėse ir bent jau kol kas Lietuvos atstovo ekipa kyla į pirmą vietą turnyro lentelėje. Balstogės klubą gali aplenkti tiek pat taškų turinti, tačiau vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusi Gdansko „Lechia“ komanda.

M. Ruzgis atidarė įvarčių sąskaitą Vokietijoje

Tik rungtynėse su Slovakija Lietuvos rinktinėje debiutavęs 19-metis puolėjas Manfredas Ruzgis šeštadienį atidarė savo įvarčių sąskaitą Vokietijoje. „Koeln“ klubo dublerių komandoje rungtyniaujantis lietuvis savo pirmą įvartį įmušė į Dortmundo „Borussia II“ ekipos vartus.

Įvartį Lietuvos rinktinės narys įmušė vos prasidėjus antram rungtynių kėliniui, tiesa, tuo metu „Kolen“ dubleriai pralaiminėjo rezultatu 0:2. Rungtynės baigėsi Dortmundo miesto komandos pergale rezultatu 2:1.

Iki tol šiame sezone dar visai neseniai ir U-21 rinktinėje debiutavęs talentingas futbolininkas buvo atlikęs vieną rezultatyvų perdavimą.