„Jis mums patarė, kad jeigu norime turėti seksualinių santykių, tai privalo būti dar prieš vidurnaktį, kitaip trūks laiko gerai išsimiegoti. Anot trenerio, po vidurnakčio to daryti neagalima. Jis sakė, kad tokiu patarimu pasinaudojo Lionelis Messi, nuo tada pradėjęs patirti mažiau raumenų traumų, tą patį darė ir Robertas Lewandowski“, – šyptelėjo S. Nasri.

J. Guardiola spaudos konferencijoje nevengė šios temos. Kai išseko žurnalistų klausimai apie savaitgalio rungtynes su „Crystal Palace“, J. Guardiola visus nustebino pats pasiteiravęs, kodėl niekas jo neklausia apie S. Nasri pasisakymą.

„Neįmanoma žaisti futbolo gerai, jei neturi seksualinių santykių su savo pora. Niekada to nedraudžiau. Kuo dažniau jie tai daro, tuo geresniais futbolininkais tampa“, – su šypsena pareiškė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)