Treneris Sergejus Kovalecas iš žaidėjų reikalavo maksimumo, nepaisant to, kad likusios dvejos rungtynės turnyro lentelei neturi jokios prasmės.

„Aš asmeniškai niekada neskirstau rungtynių į svarbias ir nesvarbias, todėl man atrodo normalu, kad ruošiamės įtemptai. Per likusias dvejas rungtynes manęs asmeniškai viena pergalė tikrai netenkintų“, – apie likusias rungtynes su Jonavos „Lietava“ ir Vilniaus „Žalgiriu“ kalbėjo Justinas Januševskis, pridūręs, kad pasiilgo pergalės džiaugsmo.

„Trakai“ paskutinį kartą laimėjo spalio 2-ą dieną, kai Klaipėdoje 1:0 nugalėjo vietos „Atlantą“. Vėliau sekė trejos lygiosios su tuo pačiu „Atlantu“, Marijampolės „Sūduva“ ir Kauno „Stumbru“ prieš dvi savaites.

„Galbūt, kai kam atrodo, kad po rungtynių su „Stumbru“ mūsų sezonas baigėsi, tačiau tai netiesa. Kovosime iki galo, nes, kaip esu minėjęs, žmonės atsimins ne tai, kaip žaidei sezono pradžioje, o tai, kaip tą darei sezono pabaigoje“, – savo mintimis dalinosi Arūnas Klimavičius, kuris praėjusią savaitę kartu su Deividu Česnauskiu ir Nerijumi Valskiu treniruotes klube buvo iškeitę į Lietuvos nacionalinės rinktinės rungtynes Slovakijoje.

Pagaliau visa jėga su komanda jau dirba kryžminius raiščius prieš pusmetį nusitraukę Jurijus Mamajevas ir Pavelas Krukas. Tiesa, tikėtina, kad šiame sezone jie aikštėje nepasirodys.

„Jaučiuosi gerai, tačiau žaidybinės praktikos stoka neabejotinai neleistų demonstruoti geriausio žaidimo. Abejoju, ar dabartinėje sezono stadijoje treneris mane mes į aikštę, bet jei reiks – aš pasiruošęs“, – sakė P. Krukas, kuriam netiesiogiai pritarė ir J. Mamajevas.

„Trakų“ ir „Lietavos“ rungtynės Vilniaus „Sportimos“ manieže bus žaidžiamos sekmadienį 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją