– Jeigu gautum užduotį, kuri padėtų tapti geresniu futbolininku: nubėgti maratoną ar nuplaukti 2 kilometrus. Ką pasirinktum? Kodėl? Kuris „Trakų“ žaidėjas būtų šių rungčių lyderis?

– Kadangi maratono neišbėgčiau, tai rinkčiausi plaukimą. Manau, kad aš būčiau šios rungties lyderis, nes mano kojos kaip pelekai – jos pritaikytos plaukti greitai (šypsosi).

– Jei gautum užduotį, kuri padėtų tapti geresniu futbolininku: dalyvauti dainavimo realybės šou arba šokių realybės šou. Kurį pasirinktum? Kodėl? Ką iš komandos deleguotum tau padėti? Kodėl?

– Galiu atsakyti rimtai. Rinkčiausi šokius, nes ir dabar laisvalaikiu jų nevengiu ir šoku namuose. Jei dalyvaučiau realybės šou, nedvejodamas pasikviesčiau Jurijų Mamajevą, nes jis tikrų tikriausias parketo viesulas (šypsosi).

– Kokia tavo marškinėlių numerio istorija?

– Kaltas Nemanja Vidičius iš „Manchester United“. Visada patiko jo žaidimas, todėl norėjau, kad mano marškinėlių numeris būtų toks pat, kaip ir jo.

– Jei komanda rengtų teminius vakarus. Kuriame būtum stipresnis: pokerio ar šaškių?

– Pokerio. Kai žaidžiu, visai neprastai sekasi.

– Maloniausias ir nemaloniausias sapnas pastaruoju metu, nuo kurio esi pabudęs?

– Naktį sapnuoti nėra laiko, nes miegu. Jei rimtai, neatsimenu sapnų, todėl negaliu atsakyti.

– Kuri procedūra labiau užknisa: apšilimas prieš rungtynes ar dušas (labai pavargus) po rungtynių?

– Mane asmeniškai labiau nervina dušas. Jau ir taip būnu pavargęs, o dar turiu eiti praustis. Įprastai, labai tingiu atlikti šią procedūrą.

– Ką mieliau rinktumeisi poilsiui: „Barcelona“ klubo rungtynes „Camp Nou“ stadione lemiamose sezono rungtynėse ar Lietuvos rinktinę Maltoje?

– Rinkčiausi „Barcelona“ ekipos rungtynes, nes jose daugiau intrigos. Juk nežinai, ar ji laimės, ar ne. O dėl Lietuvos rinktinės aš ramus – Maltoje ji tikrai laimės.

– Jei reiktų išrinkti vieną patį pačiausią „Trakų“ žaidėją, nuo to laiko, kai prisijungei prie „riterių“, kas tai būtų?

– Vieno neišrinksiu, nes tokie žaidėjai yra du. Tai – Mantas Leonavičius ir Rokas Masenzovas. Mes visi kartu esame nuo klubo susikūrimo, tad manyčiau, kad „pačiausių“ vardo esame nusipelnę.

– Jei „Trakai“ rengtų cepelinų valgymo čempionatą, kas laimėtų?

– Rimtas pretendentas būtų R. Masenzovas. Tas žmogus labai mėgsta pavalgyti (šypsosi).

– Kiek taškų Lietuvos rinktinė surinks šiame atrankos cikle?

– Visus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją