Į FIFA sudarytą sąrašą pateko trys galingiausiems Ispanijos futbolo klubams vadovaujantys strategai – prancūzas Zinedine’as Zidanas (¬Madrido „Real“), argentinietis Diego Simeone (Madrido „Atletico“) ir ispanas Luisas Enrique („Barcelona“).

Taip pat į sarašą pateko Portugalijos rinktinę į Europos čempionų sostą atvedęs Fernando Santosas, su prancūzais iki finalo nužygiavęs Didier Deschampsas ir su Velso rinktine į pusfinalį sensacingai patekęs Chrisas Colemanas.

Taip pat šiame sąraše yra su „Leicester City“ Anglijos čempionate triumfavęs italas Claudio Ranieri ir dar trys Anglijoje dirbantys specialistai – argentinietis Mauricio Pochettino (Londono „Thottenham Hotspur“), vokietis Jurgenas Kloppas („Liverpool“) ir ispanas Pepas Guardiola (Miuncheno „Bayern“/ „Manchester City“).

Rinkimų nugalėtojas bus paskelbtas sausio 9-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)