Pirmajame kėlinyje įvarčių sąskaitą atidarė šeimininkų gretose rungtyniaujantis saugas iš Serbijos Matija Ljujičius, pasižymėjęs 34 minutę.

Antrajame kėlinyje įvartį į savo vartus įsimušė svečiai – 70 min. bandydamas nutraukti perdavimą kamuolį į tinklą pasiuntė klaipėdietis Justas Raziūnas.

Šis rezultatas reiškia, kad likus sužaisti tris turus turnyro lentelėje „Žalgirio“ futbolininkų pasivyti nebegali niekas.

Vilniečių sąskaitoje – jau 72 taškai, o antrąją vietą užimantys „Trakų“ futbolininkai turi net 12 taškų mažiau – 60. Trečioje vietoje žengia Marijampolės „Sūduva“ (55 taškai), o ketvirtoje – „Atlantas“ – (52 taškai).

Kauno „Stumbras“ su 30 taškų rikiuojasi penktas, Jonavos „Lietava“ su 29 taškais – šešta.

Septintąją vietą lygoje užėmęs Utenos „Utenis“ dėl išlikimo elitiniame divizione kovoja su „Palangos“ ekipa (pirmas mačas pajūryje baigėsi uteniškių pergale 3:2), o aštuntas likęs „Kauno Žalgiris“ su A lyga po šio sezono atsisveikina.

Kauniečių vietą čempionate turėtų užimti Kazlų Rūdos „Šilas“. Ši komanda laimėjo I lygos pirmenybes.

Apskritai „Žalgiris“po Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šalies čempionu tapo 7-ąjį kartą. Anksčiau žalgiriečiai pirmi buvo 1991, 1992, 1999, 2013, 2014 ir 2015 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)