Nenuostabu, kad po tokio mačo internautai tiesiog lenkėsi L. Messiui ir šaipėsi iš „Man City“ bei Josepo Guardiolos, kurie prieš susitikimą dar kalbėjo, jog turi planą, kaip žaisti ir bandyti sustabdyti Leo bei katalonus.

Anglijos klubui tai buvo jau ketvirta iš eilės nelaimėta dvikova visuose frontuose.

„Tik Pepas gali pralaimėti 0:4 ir nesulaukti nė žiupsnelio kritikos. Kas tokio turi nutikti, kad žmonės pagaliau pradėtų kritikuoti Guardiolą?“ – retoriškai klausė vienas.

„Mourinho prieš Guardiolą: autobuso parkavimas prieš atvirų durų dieną“, – šmaikštavo kitas, lygindamas taktiką, kurią naudoja šie strategai per akistatas su „Barca“.

„Guardiola šokiruoja: pašalino Hartą iš „City“. Bravo, Pepai, tiesiog Bravo“, – ironizavo Zakas.

„Guardiolos komandos vis dar geriausiai moka priversti Messį mušti įvarčius“, – sarkazmas liejosi laisvai kitoje „Twitter“ žinutėje.

„Kai monstras, kurį tu pats sukūrei, tave praryja...“, – kaip dabar turėtų jaustis J. Guardiola, mėgino atspėti futbolo gerbėjas.

„Nei Guardiola, nei Enrique... Lionelis Messi yra „Barcelona“, – konstatavo vienas internautas.

„Man nepatinka, kad Lionelį Messį lygina su Dievu. Turiu omeny, jis yra šaunus vyrukas ir visa kita, bet, būkime atviri, jis – ne L. Messi“, – pajuokavo kitas.

„Turėtume padėkoti savo motinoms už tai, kad mus pagimdė ir už suteiktą galimybę stebėti L. Messio žaidimą“, – pareiškė Katalonijos TV komentatorius.

Atskirai kliuvo prisidirbusiam svečių vartininkui Claudio Bravo, ir raudoną kortelę per pusvalandį užsitarnavusiam šeimininkų gynėjui Jeremy Mathieu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)