Į Portugalijos sostinę žaidėjai išvyko prieš savaitę, o į Lietuvą sugrįš penktadienį, kadangi sekmadienį „Stumbro“ laukia „SMScredit.lt A lygos“ rungtynės išvykoje su tiesioginiais konkurentais Jonavos „Lietava“.

20-metis R. Sadauskas visai neseniai dešimt dienų praleido kitame Lisabonos klube „Benfica“, kur patirties sėmėsi kartu su „Stumbro“ puolėju Nauriu Petkevičiumi. Savo ruožtu A. Basitas prieš kelis mėnesius dešimt dienų treniravosi su pagrindine AS „Monaco“ (Prancūzija) komanda, kurios gretose sužaidė ir vienas draugiškas rungtynes.

„Stumbro“ vicekapitonas R. Sadauskas šiame A lygos sezone sužaidė 25 rungtynes ir pelnė vieną įvartį. Labai svarbų vaidmenį komandoje atlieka ir 25-erių metų saugas A. Basitas, kuris per 19 mačų pasižymėjo kartą ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Šioje Lisabonos ekipoje rungtyniauja ir geriausias Lietuvos praėjusių metų futbolininkas Lukas Spalvis, kuris šiuo metu gydosi sunkią traumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją