D. Maradona ir kitas argentinietis 41-erių metų Juanas Sebastianas Veronas jau seniai neslepia antipatijų vienas kitam.

Abu buvę žaidėjai atsidūrė skirtingose komandose ir kelis kartus susidūrė aikštėje. Per pertrauką einat į rūbinę Romos stadione, D. Maradona ėmė piktai priekaištauti oponentui dėl epizodo, kilusio likus 5 min. iki pertraukos.


🔟⚽️ Maradona a la Brujita Verón "Yo no te boludeo, yo no te boludeo" La pelea completa
( 📹 @crackdeportivo)pic.twitter.com/psqqwc3aUS"
— La12tuittera ⑫ (@La12tuittera) October 12, 2016


Stadiono tunelyje D. Maradona jau ketino net kibti į atlapus J. S. Veronui, bet jį sulaikė apsauga.



J. S. Veronas yra atstovavęs „Manchester United“, Londono „Chelsea“ (abu Anglija), Romos „Lazio“ ir „Parma“ (abu Italija) klubams. Saugas žaidė ir Argentinos nacionalinėje rinktinėje, kai ją treniravo D. Maradona (2008-2010 metais).

Ginčai kiek aprimo per pertrauką. „Jie kartu juokavo ir viskas buvo gerai“, – pasakojo kitas labdaros rungtynių žaidėjas Stefano Mauri.

Po pertraukos šalia D. Maradonos jo atstovaujamoje „Mėlynųjų“ komandoje žaidė ir jo sūnus Diego Maradona Jr. Ši ekipa „Baltiesiems“ pralaimėjo rezultatu 3:4.

Po D. Maradonos perdavimo vieną įvartį pelnė Francesco Totti. Kitų „Mėlynųjų įvarčių“ autoriai Antonio Di Natale ir Nicolas Andre Burdisso.

„Baltųjų“ gretose pasižymėjo Fredericas Kanoute, Bojanas Krkičius Hernanas Crespo ir Fernando Cavenaghi. Šios ekipos marškinėlius taip pat vilkėjo Edgaras Davidsas, Ericas Abidalis, Ronaldinho ir kitos žvaigždės.

Rungtynių metu surinktos lėšos bus skirtos nukentėjusiems nuo žemės drebėjimo Italijoje remti. Po mačo Popiežius Pranciškus susitiko su visais žaidėjais ir jiems padėkojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)