„Arsenal“ viešnagė Bernlyje baigėsi skandalu.

Arseno Wengero auklėtiniai daugiau nei 90 minučių nesugebėjo pralaužti organizuotos 14-ą vietą pirmenybėse užimančių vidutiniokų gynybos.

Kuomet atrodė, kad rungtynės baigsis nulinėmis lygiosiomis, svečiai iš sostinės stebuklingai ištraukė tris taškus.

Nors arbitras Craigas Pawsonas buvo pridėjęs dvi minutes, jau tiksint trečiai jis leido „Arsenal“ pratęsti žaidimą nuo kampinio gairelės.

Londono ekipos futbolininkai greitai įžaidė kamuolį, kurį Theo Walcottas galva numetė link tolimojo virpsto.

Į nedengiamą zoną pirmieji suskubo Alexas Oxlade'as-Chamberlainas ir L. Koscielny, bendromis pastangomis įgrūdę kamuolį į vartus. Įvartis buvo įskaitytas pastarajam, nors šeimininkai karštai protestavo.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, L. Koscielny perdavimo metu buvo nuošalėje. Tiesa, net ir peržiūrėjus pakartojimus sunku nustatyti, ar pirmas kamuolį spyrė jis, ar A. Oxlade'as-Chamberlainas.

Tačiau antru atveju kamuolys po smūgio atsitrenkė į žingsneliu priekyje bėgusį komandos draugą, akivaizdžiai pažeidžiant nuošalės taisyklę.

O svarbiausia tai, kad į vartus kamuolys nuskriejo atsimušęs į aukštai pakeltą L. Koscielny ranką.

Nieko keisto, kad po rungtynių „Burnley“ atstovai turėjo tramdyti siutą.

„Nežinau, ar teisėjas apskritai turėjo leisti pakelti kampinį jau pasibaigus pridėtam laikui. Kaip ten bebūtų, akivaizdu, kad įvartis įmuštas ranka. Tai labai erzina, ypač po to, kai vaikinai puikiai padirbėjo visų rungtynių metu“, – sakė nepelnytai pralaimėjusios ekipos strategas Seanas Dyche'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)