„Niekas negali pasakyti, kad D. Beckhamas nėra patrauklus. Todėl aš ir noriu būti panašus į jį. Noriu būti toks kaip jis, noriu gyventi tokį gyvenimą, kokį gyvena jis“, – vienoje britų televizijos laidoje pareiškė J. Johnsonas, akimirksniu tapęs žvaigžde ne tik gimtinėje, bet ir visoje Europoje.

Nors patys anglai iš vaikino juokiasi ir tvirtina, kad jis panašesnis ne į D. Beckhamą, o į Šiaurės Korėjos diktatorių Kim Jong Uną, pačiam 19-mečiui tai visiškai nė motais.

„Aš turiu savo svajonę. Noriu būti draugu su Nicki Minaj, Beyonce, Drake‘u, kitomis žvaigždėmis“, – aiškina vaikinas, kuriam plastikos chirurgai jau patobulino lūpas, smarką, žandus ir dantis.

Dabar jam leidžiamos specialios injekcijos, kad veido ir kūno spalva supanašėtų su D. Beckhamo kūno spalva.

Paradoksaliausia šioje istorijoje yra tai, kad J. Johnsonas neturi jokio darbo ir už visas plastikos chirurgų operacijas sumoka iš pasiimtų paskolų. „Jei reikės, investuosiu dar tiek pat. Visa tai atsipirks“, – aiškina britas, apie kurio tėvų požiūrį į šią maniją nėra informuojama.

Britų futbolo žvaigždė, pramogų pasaulio garsenybę iš „Spice Girls“ grupės Victorią Beckham vedęs Davidas ne kartą buvo pripažintas vienu iš seksualiausių pasaulio vyrų.

Profesionalaus futbolininko karjerą jis baigė 2013 m. Anglijos futbolo rinktinėje D. Beckhamas žaidė 1996-2009 m., per tą laiką marškinėlius vilkėjo 115 oficialių rungtynių ir pelnė 17 įvarčių.

Atstovaudamas „Manchester United“ komandai (1992-2003 m.) saugas D. Beckhamas sužaidė 265 rungtynes, per kurias pasižymėjo 62 kartus. Šešis kartus jis tapo Anglijos čempionu, sykį – 2007-aisiais su Madrido „Real“ – Ispanijos čempionu, taip pat du kartus triumfavo JAV pirmenybėse ir kartą – Prancūzijos čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)