Rungtynės tarp dviejų Ispanijos futbolo grandų rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1. Antrajam kėliniui dar neįpusėjus (59 min.) „Camp Nou“ stadionas trumpam nuščiuvo – keitimo paprašė ant žolės prisėdęs katalonų numylėtinis Lionelis Messi. Argentiniečiui teko sėstis ant atsarginių suolo, o iš karto po mačo buvo diagnozuotas ir traumos pobūdis – L. Messi skausmingai pasitempė dešinę kirkšnį ir iš rikiuotės iškrito mažiausiai trims savaitėms.

Prieš šį epizodą „Barcelona“ pirmavo 1:0 (įvartį 41 min. pelnė Ivanas Rakitičius), tačiau netrukus Angelis Correa atstatė pusiausvyrą – 61 min. pasižymėjo Angelis Correa.

Visgi pasibaigus rungtynėms dėmesio centre atsidūrė ne tik susižeidęs L. Messi, bet ir kitas „Barcelona“ žaidėjas L. Suarezas. Žibalo į ugnį įpylė Madrido ekipos narys F. Luisas, socialiniame tinkle patalpinęs sužeistos savo pėdos nuotrauką – anot jo, šią kruviną žymę paliko ir vėl brutaliai žaidęs urugvajietis.

Hahah Suarez waving his hands in the air & then arguing that he didn't even touch Luis Filipe. pic.twitter.com/zjXs8pYWaW— M.A.J (@UItraSuristic) September 21, 2016

„Visa laimė, kad jis man neįkando“, – ironiškai brūkštelėjo brazilas, sulaukęs audringos internautų reakcijos.

Menos mal que no me toca! 🙈

A photo posted by Filipe Luís Kasmirski (@filipeluis) on Sep 21, 2016 at 3:10pm PDT

Tuo metu pats L. Suarezas pareiškė, kad futbolas yra vyrų žaidimas. „Futbolą žaidžia vyrai, viskas turi likti aikštėje. Jei po kiekvieno susidūrimo į internetą dėsime nuotraukas, visa tai pavirs cirku“, – pareiškė jis.

Ispanų futbolo aistruoliai susipriešino. Vieni stojo sužeisto brazilo pusėn ir prisiminė ankstesnius urugvajiečio darbelius kandžiojant varžovus, kiti citavo paties L. Suarezo žodžius apie vyrišką žaidimą ir L. Filipę išvadino „verkiančia mergaite“.

Turnyro lentelėje po šių rungtynių „Barcelona“ su 10 taškų yra trečia, o „Atletico“ su 9 taškais užima 4-ąją vietą. Abi ekipos sužaidusios po 5 rungtynes. Pirmauja Madrido „Real“ – 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)